Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018

Νέα Δημοκρατία....
Εκλογές ή κυνομαχίες;
  Διαμαρτυρήθηκε με ευγένεια καλός φίλος, του οποίου τη σκέψη εκτιμώ, για την αναφορά μου σε καθοδηγούμενες υποψηφιότητες εν όψει των εκλογών της Κυριακής στη Νέα Δημοκρατία.

  Σε ότι αφορά τον σεβασμό στα πρόσωπα που μετέχουν στις εκλογές... 

  Σέβομαι τα πρόσωπα και εκτιμώ τις ικανότητές τους ίσως και λίγο περισσότερο και σε κάθε περίπτωση χωρίς ιδιοτέλεια, από τον καλό μου φίλο, ο οποίος αν το θέλει, τους υπερασπίζεται και για λόγους κομματικής δεοντολογίας .... 

 Σε ότι αφορά την στήριξή τους από "υψηλούς υψηλόβαθμους παράγοντες (η οποία δεν είναι ακριβώς στήριξη, αλλά απόπειρα δημιουργίας του προσωπικού του στρατού σε διατεταγμένη υπηρεσία, στον κρίσιμο χρόνο των εκλογών να εγγυηθούν την εκλογή του παράγοντα....) σε ότι λοιπόν αφορά την "προτροπή" για κάθοδο, προσωπικά πιστεύω ότι μόνο σε κυνομαχίες οδηγούνται οι σκύλοι από το "αφεντικό" να αντιμετωπίσουν τον αντίπαλο. Σε διεκδίκηση πολιτικής θέσης και μάλιστα σε κόμματα που θέλουν να εμφανίζονται ως νέας αντίληψης, ο υποψήφιος κατεβαίνει με την προσωπικότητά του, τις ιδέες του, την διαδρομή του και το γενικό πολιτικό παρουσιαστικό. 

Έχεις δει αγαπητέ διαμαρτυρόμενε μια τοποθέτηση πολιτική των υποψηφίων;;;Γιατί εγώ δεν είδα ούτε μία!!!!! Τυχαίο;

Αυτά και επαναλαμβάνω την ειλικρινή  εκτίμηση για τις δυνατότητες των υποψηφίων σχεδόν στο σύνολό τους. Με την ευκαιρία να επισημάνω ότι κάποιοι αδικούνται κατάφωρα από την εικόνα αυτή και ίσως και η νίκη ακόμη να είναι Πύρρειος....

Θα ήθελα όμως να έχουν την εικόνα του ηττημένου "σκύλου" μετά τη μάχη...Την ώρα που το "αφεντικό" μετρά τα κέρδη αυτά γλύφουν τις πληγές τους , αν επιζήσουν....Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου