Σάββατο 12 Μαΐου 2018



Κίνημα Αλλαγής...
Ως εδώ!!!




  Είναι πλέον πασιφανές ότι το Κίνημα Αλλαγής παραπαίει επικίνδυνα. Ο συνδυασμός της πολιτικής απρέπειας, το λιγότερο, από ορισμένους εκ των πρώτων τη τάξει, σε συνδυασμό με την ανωτερότητα (η οποία ενίοτε και όταν διατηρείται επί μακρόν μετασχηματίζεται και πάντως σίγουρα εκλαμβάνεται ως αδυναμία..) της προέδρου κ Γεννηματά, έχουν οδηγήσει, το μεν κίνημα στην γελοιοποίηση, τους δε πολίτες που συνέδραμαν στην δημιουργία του, στην απογοήτευση που είναι το προστάδιο  της αποστασιοποίησης.

Είναι όμως περίεργο το γιατί η πολιτική ηγεσία δεν προχωρά σε ότι επιτάσσει η κοινή λογική και η οποία εν προκειμένω λέει:...


  Άμεση διαγραφή και αποπομπή του αστείου πολιτικά Θεοδωράκη, που εκδικούμενος το εκλογικό σώμα που δεν τον επέλεξε"πρώτο", σε κάθε ευκαιρία διαχωρίζει τη θέση του, στέλνοντας απεγνωσμένα μηνύματα στον Συριζα για μια θέση, την όποια θέση... Η αποπομπή του αυτή θα είναι και προς το συμφέρον του μακροπρόθεσμα, διότι πλέον έχει καταστεί φαιδρός στους ασχολούμενους με την πολιτική, αλλά και στα μέλη του "Ποταμιού" που είναι  κατά κανόνα αξιοπρεπείς άνθρωποι, με πορεία πολιτικής εντιμότητας και δεοντολογίας χρόνων.

 
Πρέπει να υπενθυμίσει στον κ Παπανδρέου ότι πριν προβεί σε κινήσεις "διπλής ανάγνωσης" που ακυρώνουν την εικόνα του ενιαίου και με έναν ηγέτη χώρο, θα πρέπει να είναι σε στενή- στενότατη συνεργασία με το επικοινωνιακό επιτελείο για το κλείσιμο των ραντεβού και των πολιτικών γενικά κινήσεων, που είναι δυνατόν να ερμηνευτούν με τρόπο που θέτει το κίνημα σε θέση "απολογούμενου".

Τεράστιο θέμα επίσης τίθεται και στο θέμα των αυριανών συνεργασιών, που είναι υπαρκτό και σε κάθε περίπτωση αναγκαίο για όσους μιλούν για απλή αναλογική.Η απάντηση απλή . Το Κίνημα Αλλαγής από οποιαδήποτε θέση θα πρέπει να είναι υπέρ των συναινέσεων με τους άλλους πολιτικούς φορείς, πλην της Χρυσής Αυγής, στη βάση πολιτικών δεσμεύσεων. 


Ειδικότερα όμως και σε ότι αφορά την πιθανή συμπόρευση με τον Συριζα. Πρέπει να απαιτήσει άμεση ανάκληση των όσων προσβλητικών δηλώσεων έχουν γίνει στο προηγούμενο διάστημα και συνεχίζουν και στις μέρες μας από στελέχη του Συριζα. Άμεση διαλεύκανση όλων των υποθέσεων που υπάρχουν βάσιμα στοιχεία, ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης  ( εννοώ την διερεύνηση του σκανδάλου Novartis  με την κλήση για έλεγχο και του αγαπητού συντρόφου Κουρουμπλή, του Μπόλαρη ως υπουργού και υφυπουργού υγείας αντίστοιχα τα χρόνια "της φωτιάς", του αξιότιμου σημερινού κρυφού συνοδοιπόρου Καραμανλή, για την αποκατάσταση της αίσθησης δίωξης ενόχων και όχι πολιτικών αντιπάλων...). 

Ακολούθως και σε χρόνο κατάλληλο τα όργανα θα συνεδριάσουν και ανάλογα με το αποτέλεσμα των εκλογών και την αποδοχή των προτάσεών του, θα ανακοινώσει την επιλογή συνεργασίας. 



Υπενθυμίζω ότι η αριστερά , σε χρόνους ευημερίας, συνεργάστηκε με τον πατέρα Μητσοτάκη, για το καλό του έθνους!!!!! Γιατί όχι και σήμερα...


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου