Τετάρτη 9 Μαΐου 2018


Η κοτούλα που την έλεγαν "Τσίπρα"...





 και ο αετός που τον έλεγαν "Ουρσουζίδη"....




  Μη γνωρίζοντας ο πρωθυπουργός κ. Τσίπρας με ποιον σκληρό και μη αποδεχόμενο παρεμβάσεις και απειλές, Γιώργο Ουρσουζίδη από την Ημαθία έχει να κάνει , αποπειράθηκε , άκουσον, άκουσον, να εισαγάγει προς ψήφιση στη βουλή νομοσχέδιο που αφορούσε το δικαίωμα ομόφυλων στην αναδοχή παιδιών, χωρίς την έγκριση του Γιώργου μας !!!!Ναι, καλά ακούσατε, χωρίς να ξέρει ο Γιώργος μας....Που φτάσαμε!!!!


Με το που αντιλήφθηκε την πολιτική απρέπεια του σημερινού  πρωθυπουργού (που βρίσκεται στην θέση αυτή επειδή γεννήθηκε ένας Ουρσουζίδης φυσικά....),το πολιτικό  θερίο που ακούει στο όνομα Ουρσουζίδης, ως νέος αλλά ξυρισμένος...
Παπαφλέσσας (ή Παπατρίχας δεν θυμάμαι καλά ποιος εκ των δύο...), σήκωσε το λάβαρο της επανάστασης κηρύσσοντας ανένδοτο  αγώνα ηγούμενος ομάδας δέκα παλικαριών, δηλώνοντας το αυτονόητο για έναν αγωνιστή του επιπέδου του ...."Αυτό θα περάσει πάνω από το πτώμα μου ή κάπως έτσι..."

Ο κακομοίρης ο Τσίπρας με το που έμαθε τα καθέκαστα , ότι δηλαδή ένας αριστερός αγωνιστής του διαμετρήματος ενός Ουρσουζίδη με χαραγμένο το σώμα από τις μάχες που έδωσε μέχρι και τώρα, κώλωσε, τα μάζεψε, λούφαξε, ρούφηξε το αυγό του μελάτο και κοίταξε να καλμάρει τον αγωνιστή φοβούμενος τα χειρότερα...Μην ηγηθεί και  του χώρου...(που το δικαιούται εδώ που τα λέμε...)

Υποχρεώθηκε να αποδεχτεί  λοιπόν την απαίτηση του αντάρτη για αλλαγή ουσίας στο προωθούμενο νομοσχέδιο...Εκεί που έγραφε "Τα ομόφυλα ζευγάρια δύνανται να γίνονται ανάδοχοι παιδιών" με βαριά καρδιά  το άλλαξε γράφοντας το νέο..."Δύνανται τα ομόφυλα ζευγάρια να γίνονται ανάδοχοι  παιδιών"!!!!! Σας μοιάζει ίδιο αλλά υπάρχει σημαντική διαφορά...Εντάξει, δεν έφερε τα πάνω- κάτω, πήγε όμως τα μπρος- πίσω....Δεν είναι λίγο...

Μετά την σημαντική αυτή αλλαγή ο αγωνιστής της δημοκρατίας, δέχτηκε λόγω μεγαλοκαρδίας την έμπρακτη συγνώμη του πρωθυπουργού και δήλωσε με σεντονοειδή ανακοίνωση χιλιάδων λέξεων, μηδενικού περιεχομένου, ότι τελικώς "θα ψηφίσει"....

Έτσι ένας ανένδοτος έγινε ανέκδοτος....


Η γραφή είναι χιουμοριστική διότι για γέλια είναι η εικόνα των δήθεν πολιτικών στελεχών και μάλιστα αυτών που αυτοπαρουσιάζονται και ως αριστεροί!!!! Την ώρα που η χώρα χρειάζεται το πλέον καθαρό, έντιμο και ανιδιοτελές πολιτικό προσωπικό, εμείς πέσαμε σε αστείους...Φοβάμαι να αναφέρω σε "καραγκιόζηδες" μην διαμαρτυρηθεί ο καραγκιόζης, ο οποίος καταφανώς θα αδικείτο με την αναφορά.

Δεν έμεινε ίχνος ντροπής.... Για ένα μηνιάτικο βουλευτικής αποζημίωσης κάποιοι στέκονται στα τέσσερα , "άβουλοι και μοιραίοι", αδύναμοι να σηκώσουν το βαρύ φορτίο της πολιτικής αξιοπρέπειας.

Ο Θεός να βάλει το χέρι του...







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου