Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018


Ημαθία.
Βουλευτές της 
Νέας Δημοκρατίας.





Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Στην πρόσφατη επίσκεψη του Μητσοτάκη στην Πιερία, διαλύθηκαν οι όποιοι μύθοι καλλιεργούνταν σκοπίμως το τελευταίο διάστημα και οι οποίοι ήθελαν τον  Λάζαρο Τσαβδαρίδη, άλλοτε εκτός ψηφοδελτίου με δική του βούληση και άλλοτε κομμένο από τα κεντρικά. Η εικόνα μιλά από μόνη της...


Ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης ενδιαφέρεται για την θέση και αυτό προκύπτει αβίαστα από το ότι συμμετέχει σε όλες τις κομματικές εκδηλώσεις, φροντίζοντας διακριτικά να το επισημαίνει, άλλοτε με δηλώσεις και άλλοτε με εικόνα.

Η Νέα Δημοκρατία και ο Μητσοτάκης θα ήταν επικίνδυνα επιπόλαιοι αν είχαν ένα στέλεχος που υπηρετεί με συνέπεια τις απόψεις της παράταξης, που έχει την ισχύ να τις τεκμηριώσει στη δημόσια αντιπαράθεση και που έχει γνώση του χώρου της πολιτικής από την οργάνωση μέχρι τα υπουργεία και τον άφηναν εκτός ψηφοδελτίου.

Έχω δε την αίσθηση ότι η νέα ηγεσία θα επιλέξει τον Λάζαρο Τσαβδαρίδη για θέση ευθύνης(ο νοών νοείτω...) και αυτό διότι "αδικήθηκε" την προηγούμενη φορά, αλλά και διότι ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, προσωπικός του φίλος,δικαιούται να το "απαιτήσει".

Αυτά τα απλά και λογικά για όσους ονειρεύονται καρβέλια...



Στον χώρο των γυναικών η Νίκη Καρατζιούλα είναι υποψήφια και κατά πάσα πιθανότητα (το "πάσα πιθανότητα" είναι σχήμα λόγου, το ορθό θα ήταν με βεβαιότητα...)  θα είναι και βουλευτής του νομού. Κυριολεκτικά έχει αφοσιωθεί στον αγώνα και επισκέπτεται καθημερινά φορείς αλλά και απλούς πολίτες, υπερασπιζόμενη τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας.Εχθροί και φίλοι συγκλίνουν στο ότι η μία θέση είναι ήδη κλεισμένη.

Τέλος για όσους περιμένουν να κερδίσουν στο λαχείο, χωρίς να έχουν αγοράσει δικό τους λαχνό,το μόνο ασφαλές είναι ότι οι ίδιοι ποτέ δεν θα "γιορτάσουν"... Στην καλύτερη θα υποκρίνονται χαρούμενοι που κέρδισε ο αγοραστής, περιμένοντας με "αξιοπρέπεια"το κοκαλάκι...Δυστυχώς αυτό δικαιούνται στην καλύτερη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου