Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018


Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας 
Κώστας Ζιώγας.




  Ξεκινώντας την περιγραφή ανάποδα, από το τελικό συμπέρασμα, ο Κώστας Ζιώγας είναι μάλλον πολιτικός του μέλλοντος. Ευγενής, ανώτερος, με συνέπεια στην εφαρμογή των απόψεών του, με πολιτική γενναιότητα να υπηρετήσει αρχές και αξίες, δεν "κουμπώνει" στο κλίμα της εποχής.Αυτό είναι και το μεγάλο του μειονέκτημα...


  Ανήκει στην κεντροδεξιά παράταξη, πολιτικός φίλος και κουμπάρος με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, αρνήθηκε στην εποχή της παντοδυναμίας του να κάνει χρήση των δυνατοτήτων που του έδινε η σχέση αυτή, μάλλον αδίκησε τον εαυτό του, παραμερίζοντας για το καλό της παράταξης. Έχω την αίσθηση ότι όλοι πέραν της παράταξής του τον σέβονται για την στάση του αυτή, ενώ η παράταξή του κάνει ότι δεν θυμάται, αρνούμενη να του "εξοφλήσει" τα όσα δικαιούται.

  Χαίρει εκτίμησης στην κοινωνία, σε προσωπικές συζητήσεις, λόγω του ότι είμαστε μικρή κοινωνία, έχει όραμα για το δέον γενέσθαι, μένει αυτό να του αναγνωριστεί από τον πολιτικό του φορέα.

  Θα ήταν από τους καλούς υποψήφιους Δημάρχους εάν και εφόσον είχε επιλεγεί για την θέση αυτή και είχε στηριχθεί από τον χώρο, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω, αρνούμενος να συζητήσει τους προβληματισμούς περί κομματικού ή κινούμενου εκτός, καταστρέφει το ένα μετά το άλλο τα στελέχη του. Το γεγονός αυτό βολεύει ιδιαίτερα τα "υψηλόβαθμα" στελέχη ( Βεσυρόπουλος...) τα οποία έχουν κάθε συμφέρον ο υποστηριζόμενος από την Νέα Δημοκρατία να είναι εκτός χώρου, διότι ως "ξένος" θα έχει διαρκώς ανάγκη της στήριξής τους και φυσικά δεν θα αποτελέσει ποτέ αντίπαλο αξιώσεων....Πονηριές...

Εν αναμονή των αποφάσεων του χώρου και φυσικά του εκλογικού νόμου, καθότι αν ισχύσουν τα περί απλής αναλογικής, θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου.Το πιθανότερο είναι τότε οι υποψήφιοι Δήμαρχοι να είναι περισσότεροι από τους υποψήφιους Δημοτικούς συμβούλους.


Επιπρόσθετα και σε ενίσχυση των όσων ανέφερα, μεταφέρω και την δήλωση του πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας Απόστολου Εμμανουηλίδη, ότι η Νέα Δημοκρατία επιβάλλεται να κατεβάσει υποψήφιο τον Κώστα Ζιώγα, τονίζοντας το "επιβάλλεται"!

Απόστολος Εμμανουηλίδης που οργώνει τα χωριά ασκώντας τα καθήκοντα και την απορρέουσα υποχρέωση του πολιτευτή, μέχρι την προκήρυξη νέων εκλογών και ο οποίος αν κάτι δεν τροποποιηθεί την επόμενη Δευτέρα θα μιλήσει στην Κωνσταντινούπολη για το Μακεδονικό!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου