Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017




Υποψήφιοι με την "Ελληνική Λύση"...




  Άρχισαν οι έμμεσες ανακοινώσεις πρόθεσης καθόδου στις επόμενες εκλογές για την ανάδειξη των βουλευτών της επόμενης περιόδου. Ο καλός φίλος Μιχάλης Τσαντεκίδης μας ενημέρωσε...
και επέτρεψε την δημοσιοποίηση, ότι τόσο αυτός όσο και ο ομοϊδεάτης Σωτήρης Ψαθάς, υπάλληλος της Lufthansa,είναι ήδη έτοιμοι να κατέλθουν στον εκλογικό στίβο .Το κόμμα που εκφράζει εν πολλοίς τις πολιτικές τους ανησυχίες είναι το φιλορωσικό κόμμα "Ελληνική Λύση" με πρόεδρο τον Κυριάκο Βελόπουλο.

  Δεν αμφισβητούμε τις αγνές προθέσεις των δύο καλών φίλων , αλλά επειδή εσχάτως έχει γίνει της μόδας ο κάθε αποτυχών πολιτικός να συσπειρώνει μια ομάδα γύρω του με απώτερο σκοπό το να τους "πουλήσει" έναντι υπόσχεσης έδρας στο κοινοβούλιο από αρχηγό μεγαλύτερου κόμματος, να είναι έτοιμοι να κατέλθουν αλλά να έχουν και το νου τους...Οι καιροί ου μενετοί....Που θα έλεγε και ο βαθυστόχαστος αρχηγός Κυριάκος...(Βελόπουλος εννοώ...)

Μια φιλική συμβουλή  στον καλό φίλο Μιχάλη.... 
"Η πολιτική είναι σαν το τζάκι που κάθεσαι...Μακριά κρυώνεις αλλά και πολύ κοντά καίγεσαι...Το νου σου στις αποστάσεις...."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου