Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017


Καραμανλικοί vs Μητσοτακικών...

 
Πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις εκδηλώθηκε η "επανάσταση" των Καραμανλικών, που ακόμη δεν μπορούν να χωνέψουν ότι έχασαν τις εκλογές από τους Μητσοτακικούς.

   
  Αφορμή στάθηκε η αναφορά του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την περίοδο Καραμανλή. Ήταν σπίρτο σε πυριτιδαποθήκη!!!
Η έκρηξη ήταν άμεση και το μήνυμα σκληρό... "αν μέχρι την Δευτέρα δεν κατατεθεί πρόταση σύστασης εξεταστικής επιτροπής για την είσοδο της χώρας στα μνημόνια, η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη".
  Χρησιμοποιούνται σκληροί χαρακτηρισμοί περί βλακείας, χαμηλής αντιληπτικής ικανότητας του Κυριάκου Μητσοτάκη, λίγο χρειάζεται για να γίνει η κατάσταση ανεξέλεγκτη.

Σε ότι αφορά το prasino-mili, μας χαροποιεί μόνο το ότι σε πρόσφατο ρεπορτάζ είχαμε επισημάνει το θέμα, αλλά τότε κάποιοι εξυπνότεροι ημών μας πετροβόλησαν...Τα γεγονότα δυστυχώς υπήρξαν πολύ σκληρά με τους ανόητους...


Το κείμενο του "Πυρήνα υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή"


«Όταν η ίδια η Νέα Δημοκρατία τους δίνει το δικαίωμα, αυτοί θα λένε. Το θέμα είναι αν η βλακεία της ηγεσίας, αν το μειωμένο IQ του προέδρου και των συμβούλων του, τους δίνει το δικαίωμα αυτό ή αν οι ''υποχρεώσεις'' της, δεν της επιτρέπει να τους το κόψει.
Και έτσι, φωνάζει ο κλέφτης.
Αναρωτήθηκε το μωρό της διαπλοκής, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο μελλοντικός κυβερνητικός εταίρος μας αν κερδίσουμε τις επόμενες εκλογές, με αφορμή την εξεταστική για την υγεία, πότε θα γίνει εξεταστική και για τον Καραμανλή.
Και εδώ πλέον για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, είναι μονόδρομος.
Ή τη Δευτέρα πρωί-πρωί θα πάει στη Βουλή και θα καταθέσει πρόταση για τη σύσταση εξεταστικής, για το πώς μπήκαμε στα μνημόνια και την απονομή ευθυνών, ή αν έχει έστω και λίγο τσίπα επάνω της, θα πρέπει να παραιτηθεί από απόψε το βράδυ. Η Καραμανλική πτέρυγα είναι αυτή που απαιτεί από το 2012 τη σύσταση μιας τέτοιας εξεταστικής.
Και δεν θα επιτρέψουμε στους εγκληματίες, τους εθνοπροδότες του ΠΑΣΟΚ να μας κουνάνε το δάκτυλο. Αν η σημερινή ηγεσία του κόμματος, είναι κατώτερη των περιστάσεων, δεν αξίζει να ηγείται.
Αν έχει κάνει συμφωνίες, πολύ δε περισσότερο, αν κι αυτή έχει βάλει το δακτυλάκι της στο μέλι, δεν θα απολογηθούμε εμείς γι΄αυτούς, ούτε και θα πληρώσει όλη η Νέα Δημοκρατία τον λογαριασμό.
Το θέμα αυτό όμως θα τελειώσει εδώ.
Διορία ως τη Δευτέρα. 
Τέλος στην ανοχή.» 

Αναμένουμε την αντίδραση και του πασοκ...των εθνοπροδοτών κατά την Καραμανλική πτέρυγα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου