Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Η ανωτερότητα ενός αντιπεριφερειάρχη..


 

  Απαράδεκτη επίθεση δέχτηκε με μισόλογα αυτοδιοικητικό στέλεχος, μη κατονομαζόμενο, από τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Ημαθίας κ. Ουσουλτζόγλου κατά την κοπή της βασιλόπιτας. 

  Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το ότι ο "οικοδεσπότης" της εκδήλωσης, κάνοντας κατάχρηση του "πρώτου λόγου", καταφέρθηκε κατά προσώπου   που ενδεχόμενα συμμετείχε στην κοπή...


  Ακόμη χειρότερο το ότι δεν κατονομάστηκε το πρόσωπο,ούτε και  η συγκεκριμένη πράξη παρεμπόδισης ολοκλήρωσης της μετατροπής του χώρου της Κουλούρας σε τελωνείο, ώστε να του δοθεί το δικαίωμα της απάντησης τουλάχιστον.

  Μετέπειτα συζητήσεις ανέφεραν ότι ο φωτογραφιζόμενος αυτοδιοικητικός παράγοντας είναι μάλλον  ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης. 
  Σε επικοινωνία που είχαμε, εξέφρασε την έκπληξή του αναγνωρίζοντας και ο ίδιος τον εαυτό του στον αυτοδιοικητικό παράγοντα,όμως μας έδωσε μια σειρά από έγγραφα που αποδεικνύουν τις προθέσεις του. Μία μόνο ένσταση είχε και την ανέφερε, ότι το ποσό των 200.000 ευρώ που διαθέτει το επιμελητήριο για την μετατροπή του έργου σε τελωνειακούς χώρους είναι απελπιστικά μικρό.Τίποτε πέραν αυτού.

  Η πολιτική αντιπαράθεση ακόμη και όταν γίνεται σε ακατάλληλους χρόνους, οφείλει να έχει τα βασικά χαρακτηριστικά, όνομα, πράξη, δικαίωμα αντίλογου. Διαφορετικά είναι μια απρεπής τουλάχιστον συμπεριφορά που δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από όσα λύνει.

  Αυτά δε συμβαίνουν όταν η ανωτερότητα εκλαμβάνεται ως αδυναμία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου