Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Τραγική η εικόνα  του ΕΚΑΒ.




   Συμβαίνουν στις μέρες μας. Ασθενείς που χρήζουν μεταφοράς με ασθενοφόρο λόγω σωρευμένων προβλημάτων υγείας, περιμένουν και μέρες το ασθενοφόρο στην καλύτερη περίπτωση, στην χειρότερη μεταφέρονται με ιδιωτικά αυτοκίνητα στο σπίτι τους. Οι εικόνες τριτοκοσμικής χώρας. ..

   Συγκεκριμένα ασθενής του νοσοκομείου Βέροιας, με εξιτήριο, υποχρεώθηκε να περιμένει την έξοδό της, μέχρι το ΕΚΑΒ να μπορέσει να την μεταφέρει στην οικία της. Όταν αυτό δεν κατέστη δυνατόν, οι συγγενείς την μετέφεραν με το αυτοκίνητό τους και στο σπίτι περίμεναν φιλικά πρόσωπα, που ανέλαβαν να την ανεβάσουν στο διαμέρισμα, τέσσερα άτομα και η ασθενής σε πλαστική καρέκλα!!!!!

  Αυτά τις ημέρες που η ανάπτυξη έρχεται, που πλεονάζει προσωπικό στο δημόσιο, που κάθε δημαρχίσκος έχει το υπηρεσιακό του mercedes, που ο κάθε στρατιωτικός βαθμού έχει αυτοκίνητο και οδηγό(!!), που κάποιοι πήγαν στον Ομπάμα να τον δουν από κοντά,η Ημαθία έχει ένα  ασθενοφόρο!!!!!.... Αίσχος!

  Μιλήσαμε με τον διοικητή του νοσοκομείου, μας εξήγησε ότι είναι ευθύνη του ΕΚΑΒ και όχι του νοσοκομείου, δεσμεύτηκε ότι εντός της ημέρας θα μεταφερόταν, αλλά δεν τήρησε τον λόγο του...


Οι βουλευτές ...δόξα τω θεό ..καλά είναι....
Πήραν το μισθό....

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου