Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Εν δυνάμει στελέχη...

Πέραν των όσων πρώτης γραμμής αναφέραμε, εντοπίσαμε και μια νέα γενιά στελεχών που έχουν τα προσόντα που απαιτούνται ώστε αύριο να αποτελέσουν την εφεδρεία του χώρου σε θέσεις ευθύνης.


Διακρίναμε τον Χρήστο Μπλατσιώτη, ευφυέστατο, βαθύ γνώστη των Ευρωπαϊκών θεμάτων λόγω και της θητείας του στις Βρυξέλλες,γνώστη της λειτουργία των οργάνων τα οποία εν πολλοίς καθορίζουν τις εξελίξεις και στην χώρα μας,απαραίτητος για πολιτικό φορέα με προοπτική εξουσίας....
Έχει ήδη κάνει την επιλογή πολιτικού στελέχους , εξ όσων γνωρίζουμε ,για τις επόμενες εκλογές, εργάζεται αθόρυβα, μεθοδικά, κυρίως όμως αποτελεσματικά.Είναι από τα στελέχη που θα είναι άμεσα αξιοποιήσιμα στο  μέλλον με βάση την υψηλή αντιληπτική ικανότητα, την γνώση των Ευρωπαϊκών Θεσμών και γνώστη της επικοινωνίας.


Ο δικηγόρος Γιώργος Μπιλέκας.

Ένα από τα νέα στελέχη του χώρου, με διακριτικότητα συνομιλούσε με φίλους και στελέχη, χωρίς διάθεση αυτοπροβολής. Είναι από αυτούς που εκλαμβάνουν την πολιτική ως μαραθώνιο και περιμένουν καρτερικά την ωρίμανση προ της διεκδίκησης με προοπτική.Επί του παρόντος ασχολείται με ιδιαίτερη επιτυχία με τα επαγγελματικά του , αφιερώνει όμως όσο χρόνο χρειαστεί στην παράταξη.


Η Αρχιτέκτονας Λαζαρίδου Αναστασία.

Μοίρασε το πάθος της στην εργασία και στην πολιτική. Στον εργασιακό της χώρο χαίρει εκτίμησης από τους συναδέλφους της, είναι δυναμική και δραστήρια. Πετυχημένη αρχιτέκτονας κατά γενική ομολογία, έχει αναλάβει και ολοκληρώσει πολλά δημόσια και ιδιωτικά έργα μεγάλης κλίμακας. Στην πολιτική της εδόθη η ευθύνη της υπεύθυνης εκλογικού αγώνα και θα κριθεί εκ του αποτελέσματος.Προστίθεται στην χορεία των εν εξελίξει...


Βλαχογιάννη Ιφιγένεια.
Έδωσε το παρόν στην συγκέντρωση, αποχώρησε πολύ σύντομα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Στο σύντομο διάστημα συνομίλησε με φίλους του χώρου, και είχε την άποψη ότι η ΝΔ είναι η τελευταία ελπίδα, περιθώρια δεν υπάρχουν πλέον,αν η παράταξη αποτύχει, ο τόπος θα βαδίσει την οδό της καταστροφής.Ανήκει στη νέα γενιά των στελεχών, στις εφεδρείες του χώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου