Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

Ενημέρωση!




Η εποχή επιβάλλει να αναπροσαρμόσουμε τις μεθόδους επικοινωνίας. Συνεπώς το prasino-mili για λίγο θα μείνει "εκτός"...

Θα επανέλθουμε αναβαπτισμένοι...

Για σήμερα το τελευταίο για το λίγο αυτό διάστημα της υποχρεωτικής αποχής από τα δρώμενα, έχω το υπέροχο (ως συνήθως) κείμενο της Φαίδρας Νάκη και μια εντυπωσιακή επιστημονική προσέγγιση ενός απίθανου Έλληνα για το εάν και κατά πόσο ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ομοφυλόφιλος!!!!


Α. 



Γράφει η Φαίδρα Νάκη!

κύριε Χάρη,

οργή και αηδία προξενεί η ολιγόλεπτη, έστω, παρακολούθηση των διαδραματιζομένων στην λεγόμενη Εξεταστική Επιτροπή, που μεθοδευμένα οδηγείται στην χορήγηση πιστοποιητικών αγνότητος και αθωότητος στους πρωταιτίους της τραγωδίας των Τεμπών και στα τσιράκια τους.

Μάρτυρες που είτε ό,τι ξέρουν για το έγκλημα το έχουν μάθει από τις ειδήσεις της τηλεόρασης και τις εφημερίδες, είτε -αν πρόκειται για παχυλόμισθα στελέχη της σιδηροδρομικής ιεραρχίας- έχουν ομαδικώς καταληφθεί από συμπτώματα επιλεκτικής αμνησίας.

Προεδρείο που αδικείται επαγγελματικά καθώς θα μπορούσε, κινώντας όπως και τώρα νήματα, να γνωρίσει μεγάλες δόξες στα κουκλοθέατρα.

Εξεταστές της πλειοψηφίας -με κορυφαίο του χορού συντοπίτη μας πολυθεσίτη βουλευτή- που δεν έχουν ίχνος φιλότιμου ώστε να αποσυρθούν μετανοούντες εις τα ίδια.

Εξεταστές της μειοψηφίας που εκ των προτέρων τους έχει αναγγελθεί πως ό,τι κι αν πουν το πολύ-πολύ να «καταγραφεί» στα πρακτικά και έτσι να «γραφτεί» στα …αρχεία του Ηγεμόνα και των Δορυφόρων του.

Εκδηλώνοντας, «μεσ’ σε καπνούς και σε βρισιές», την αγανάκτησή μας, πρώτα με τους εαυτούς μας που αφήνουμε σε τέτοιους ογκόλιθους τις τύχες μας, και μετά με την παχυδερμία των κυβερνητών μας και των εκπροσώπων μας, ζητήσαμε, εμείς η ταλαίπωρη μικρή ομάδα των παλαιών συμμαθητών, λόγο παρηγορίας από τη σεβαστή μας δασκάλα, τη συνταξιούχο νηπιαγωγό Φαίδρα-Ευπιστία Νάκη.

Και ιδού η απάντησή της.

--- Όλα όσα βλέπετε κι ακούτε είναι ο πρόλογος. Το κύριο πιάτο έρχεται. Είναι η εξέταση των υπουργών, και ιδίως του υπουργού που με λυγμούς παραιτήθηκε και με δάκρυα στα κατακόκκινα μάτια του έθεσε εκ νέου τον εαυτό του στην υπηρεσία της πατρίδας. Και βεβαίως η εξέταση εκείνου του θλιβερού περιφερειάρχη, που μπάζωσε τον τόπο του εγκλήματος. Αλλά, βλέπετε για πότε έχει προγραμματιστεί η εξέτασή τους; Ακριβώς τις μέρες που θα συζητείται, σε άλλες αίθουσες του Κοινοβουλίου, το μείζον ζήτημα επιβιώσεως του έθνους, ο διαβόητος πα να πει γάμος των ομοφυλοφίλων! Εκεί, με το κατάλληλο σπρώξιμο των πρόθυμων τροφίμων της πετσολίστας (και της κάθε πετσολίστας), θα είναι στραμμένη η προσοχή της κοινωνίας. Και οι πρωταίτιοι θα «ξεχάσουν» όσα  τους βαραίνουν, και θα ξεχαστούν στη σκιά του «ουράνιου τόξου» των συν-αδελφών τους.

--- Μα αν συμβεί κι αυτό, δεσποινίς, θα πρέπει ή να τους «πνίξουμε» ή να πνιγούμε…

--- Μπορείτε να κρατήσετε στα ύψη την οργή σας; Μπορείτε να την κατευθύνετε εκεί που πρέπει; Και όταν πρέπει; Εδώ σας θέλω…

 

Για την αντιγραφή

Φ.-Ε. Νάκη

 

υγ: Κι εμείς πολύ θα θέλαμε, κύριε Χάρη, να αναφερθούμε και στο δημαρχείο της πόλης μας, που πλέον έχει μετατραπεί σε μαγεμένο πύργο της Ωραίας Κοιμωμένης, και που η μόνη ένδειξη ζωής εκεί μέσα είναι το ροχαλητό των ενοίκων του. Όμως, προς το παρόν, ας περιοριστούμε σε μια φιλική παραίνεση προς τους νεοφώτιστους συμβούλους, που, με τον ιδεοστρόβιλο των πρωτότυπων προτάσεών τους και με τις ατάκτως ερριμμένες ερωτήσεις τους, τολμούν να ταράζουν τον γαλήνιο ύπνο των δημογερόντων μας:

--- Κουράγιο, αδέρφια, ο Γενάρης πέρασε! Μόνον 59 μήνες μένουν ακόμα!

(αν το προσέξατε, κύριε Χάρη, η τελευταία φράση μας κοσμείται με την παρήχηση του «μι» και του «νι», ακριβώς όπως και η δράση των αρχόντων μας!)


Β.




Απάντηση σε κάποιους ανιστόρητους και "κουνιστούς" που θέλουν τον Μέγα Αλέξανδρο να τα έχει φτιάξει τάχα με τον Ηφαιστίωνα...

 ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΦΟΥΣΤΗΣ.....ΤΟΥΣ ΛΕΓΩ....Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΜΑΚΕΔΩΝΑΣ......ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ......ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΜΕΤΡΑ ΠΑΠΑΡΙ.......Κ ΟΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ......ΦΟΥΣΤΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΝΕ ΣΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΕΣ.......ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ.....ΤΙΣ ΑΓΑΠΟΥΣΕ.......ΤΙΣ ΛΑΤΡΕΥΕ.......ΤΙΣ ΣΕΒΩΝΤΑΝ......Κ ΑΥΤΕΣ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΑΝ.......ΓΙΑΤΙ.....ΗΤΑΝ......ΑΝΤΡΑΣ.......ΑΝΤΡΑΚΛΑΣΣΣΣΣΣΣΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ.......ΑΤΙΜΕΣ ΑΓΡΙΟΣΥΚΙΕΣ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου