Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Ο Παύλος Παυλίδης αναδεικνύει τεχνηέντως την πολιτική ανεπάρκεια και τις δεσμεύσεις πολιτικής υποταγής στον Βοργιαζίδη των Μπατσαρά-Τζήμα!

Ένα έξυπνο τρόπο βρήκε ο Παύλος Παυλίδης για να γελοιοποιήσει την πολιτική παρουσία της  Μπατσαρά ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου που στήριξε η Νέα Δημοκρατία αλλά και την πολιτική συμπεριφορά της  Τζήμα Συρμούλας.

Αναφερόμενος στα προ ημερήσιας θέματα,ενημερώνει ότι επισκέφτηκε τον Υπουργό Εσωτερικών Θεοδωρικάκο και μεταφέρει την διαβεβαίωσή του ότι τα έργα που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα "Φιλόδημος" θα ολοκληρωθούν, όπως και να έχει το θέμα.

Ο Δήμαρχος στην τοποθέτησή  του, επιτίθεται στην κυβέρνηση...
και στον υπουργό Θεοδωρικάκο πιο συγκεκριμένα, μιλώντας για ατόπημα το λιγότερο, το ότι δημιούργησε με την δημόσια τοποθέτησή του  σύγχυση, γύρω από το εάν πρόκειται να ολοκληρωθούν τα έργα και με ποια καθυστέρηση, αν  ενταχθούν στο ΕΣΠΑ.

Την υπεράσπιση του υπουργού και της κυβέρνησης κατά λογική συνεκδοχή και πάλι αναλαμβάνει ο "ανεξάρτητος" Παυλίδης και ο δραστήριος Γιώργος Γουλτίδης.  Η επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας Γεωργία Μπατσαρά και η πρόεδρος της τοπικής Νέας Δημοκρατίας Τζήμα Συρμούλα , κοίταγαν τα νύχια τους...Πιθανόν κάποιο  πρόβλημα ακοής ή προσωρινής παράλυσης σιαγόνων...Άχνα... Βέβαια είναι "δεξιές", αλλά αργότερα , κατά το βραδάκι ...

Προφανώς είναι και  η πολιτική συνεργασία για το καλό του τόπου ...  Για να είμαστε ακριβέστεροι "και του τόπου"... 

Αυτά συμβαίνουν όταν "τα παπούτσια που φοράς είναι πέντε έξι νούμερα μεγαλύτερα από το πόδι"...

4 σχόλια:

  1. Γιατί αυτή η εμμονικη διαστρέβλωση της αλήθειας? Μάλλον δεν ησασταν εκεί κ. Χάρη. Οποίος δει το βίντεο, ακούει κανονικά και τις τοποθετήσεις και της άλλης μεριάς για το θέμα. Γραφείο τύπου του Παυλίδη,του Γουλτιδη έχετε καταντήσει, κρίμα γιατί σας διάβαζα για τα αστεια σας.Ο Παύλιδης για κάνα χρίσμα κατέβηκε πάλι να παρακαλέσει, κάτι για Αθήνα έλεγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα. Αρχικά εκ των δύο το μόνο ασφαλές είναι εγώ ήμουν εκεί. Θα ήθελα να προσθέσω, επειδή σας άρεσαν και τα αστεία μου, ότι δεν "κατάντησα"γραφείο τύπου του Παυλίδη, δείτε το ως αναβάθμιση...Παλαιότερα με κατηγορούσαν ως γραφείο τύπου του Μαρκούλη...Έχετε δίκιο ότι ο Παυλίδης όταν επισκέπτεται την Αθήνα έχει στο νου του και για κανένα χρίσμα "ξεχασμένο"... Και σας το λέω εγώ , το "γραφείο τύπου"... Αυτό όμως δεν ακυρώνει ότι αυτός "υπερασπίστηκε" την κυβερνητική πολιτική, ενώ οι "έμμισθοι συνεργάτες"ή "εμπορικοί εταίροι"(διαλέξτε ποιο σας προξενεί λιγότερο εκνευρισμό...) μασούσαν τσίχλα... Σε κάθε περίπτωση εγώ θα επανεξετάσω την θέση μου ως "γραφείο τύπου Παυλίδη" και εσείς ως ο μοναδικός ή η μοναδική συμπλέουσα με τους "εμπορικούς εταίρους". Χάρηκα που τα είπαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επίσης, καλές γιορτές. Θα σας στεναχωρεσω αν και μάλλον αφού ήσασταν εκεί, μάλλον εσείς είχατε τσίχλα στα αυτιά, όλοι ακούσαμε, τι απάντησε και η Τζιμα στον Παυλίδη και τι είπαν όλοι, αλλά η προκατάληψη δεν σας αφήνει, όσο για το μοναδικός, αν και αρνειστε να το δεχτείτε, μάλλον το αντίθετο ισχύει. Η πλειοψηφία σιχαθηκε τους παυλιδομαρκουληδες με τη στειρα, αρρωστημενη και μίζερη αντιπολίτευση τους, δοκιμάστηκαν, δεν έχουν τίποτα αναπτυξιακό να δώσουν στην πόλη και εσείς μόνο κακό τους κάνετε παρά καλό, έτσι αποδεικνύεται, ο κόσμος αηδιάζει και θα τους στείλει κι αυτούς και σε σας ακόμα παραπέρα. Καλημέρα,προσέξτε μόνο μην πνιγείτε από την χολή σας για τα νέα και φρέσκα πρόσωπα, γιατί μας αρέσει να διαβάζουμε τα αστεία σας, όταν δεν γράφετε κακίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρχικά μ αρέσει η ευρηματικότητα την δημιουργία φράσεων..."τσίχλα στα αυτιά"! Μέχρι σήμερα ξέραμε "μαρμελάδα στα αυτιά"... Μ αρέσει επίσης η αυτοπεποίθηση που έχετε όταν μιλάτε για την "άποψη της πλειοψηφίας" η οποία "σιχάθηκε" τους παυλιδομαρκούληδες...Φαντάζομαι εκλογές θα ξαναγίνουν παρά την απόλυτη δική σας γνώση για την θέληση της κοινωνίας...Με λύπη μου είμαι υποχρεωμένος να συμφωνήσω με το σκεπτικό σας περί "επιλογής λόγω αναπτυξιακού έργου", άλλωστε ο Βοργιαζίδης για το αναπτυξιακό του έργο επελέγη για δεύτερη φορά και τώρα με την ενίσχυση των "φρέσκων εταίρων" προφανώς είμαστε έτοιμοι για απογείωση... Ζώνες δεμένες, τραπεζάκια μαζεμένα, κινητά κλειστά, και κάθισμα σε όρθια θέση... Σε ότι αφορά το γεγονός ότι κάνω κακό στους παυλιδομαρκούλησδες, μην καρφωνόμαστε μεταξύ μας (από την ίδια πλευρά είμαστε, απλώς εγώ είμαι της μυστικής με τη φρασκαδούρα...) επίτηδες το κάνω για να τους "τελειώσω"... Το ότι θα με "στείλει ο κόσμος παραπέρα",αν μπορούσε να συνδράμετε και εσείς...κατά το καλοκαιράκι για Χίο(χρόνια ήθελα να πάω και είναι και "παραπέρα" που λέμε...) όμορφο μέρος, δεν νομίζετε; Σε ότι αφορά τον "πνιγμό από χολή", το προσέχω, ναι!ναι! Είναι αλήθεια ότι δεν είμαι υποκριτής και αηδιάζω με τους δήθεν συνετούς, αυτούς που αγωνίζονται για το καλό μου εισπράττοντας αυτοί ακόμη και από το φέρετρό μου... Μ αηδιάζουν οι "πολιτικοί χαρτοπαίκτες" που βρίζονται προ των εκλογών, για να τα βρούνε (στην τιμή...) μετά από αυτές...(Μην ξανοίγεσαι,θα εκτεθείς, θα δει το φως ένα ωραιότατο κείμενο στην ώρα του...θα σε συγκινήσει το περιεχόμενο... και θα αηδιάσεις με τις επιλογές που ακολούθησαν...).Σε κάθε περίπτωση προτιμώ τον πνιγμό από χολή από το να καταπίνω ότι μου σερβίρουν οι δήθεν έξυπνοι, που αλληθωρίζουν στο "μέλι"...Μιλήσατε, στην πλούσια απάντηση και για προκατάληψη... Εάν θυμηθείτε την άποψή μου για τα ίδια πρόσωπα προ του "εταιρικού συμφώνου", θα υποχρεωθείτε να ζητήσετε την συγχώρεση του Κυρίου, επειδή είστε και βαθύτατα εκκλησιαστικός τύπος, από ότι καταλαβαίνω... Τέλος για τα "φρέσκα πρόσωπα", μιλάμε για πολιτικούς και και όχι για μαρούλια! Πάντοτε τα ασχολούμενα με την πολιτική πρόσωπα, τα έκρινα από το περιεχόμενο κεφαλής και τις επιλογές. Ποτέ από την ηλικία... Άλλωστε είναι γνωστό τοις πάσι, ότι εκτός πολιτικής, θεωρώ το εξυπνότερο και ωραιότερο πλάσμα στον κόσμο την Ρωξάνη, ηλικίας μόλις δύο ετών,τριών μηνών και εννέα ημερών... Μόλις... Στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνηση... Φυσικά είναι στη διάθεσή σας και τα μέσα που αυτό το χρόνο μπορώ να σας διαθέσω, seit, ραδιόφωνο, τηλεόραση... Μόνο που είναι ασφαλέστερο να διατυπώνεις, ενστάσεις, επιφυλάξεις, αμφισβητήσεις και κάποιες κακιούλες ανωνύμως...ναι; Να ευχηθώ με το καλό ο νέος χρόνος και Σας και στα "μαρούλια σας"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή