Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Σοβαρά προβλήματα στην Αναπτυξιακή Ημαθίας, καταγγέλλει ο Χρήστος Τσούντας.



Το ιστορικό έχει ως εξής, όπως με ενημέρωσε ο κ Τσιούντας σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί του.

Στις 15 Οκτώβρη ορίστηκε γενική συνέλευση για έγκριση πεπραγμένων (απολογισμός-ισολογισμός). Μετείχαν μόνο δύο πρόσωπα, ο κ Τσιούντας και ο κ Ασλάνογλου, αμφότεροι από τον Δήμο Βέροιας οπότε η συνέλευση διαλύθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας. Ορίστηκε επαναληπτική στις 1 Νοέμβρη. 

Στην επαναληπτική μετείχαν ο κ.Τσιούντας, ο πρόεδρος Θεόφιλος Τεληγιαννίδης και ο λογιστής της αναπτυξιακής. Λόγω μοναδικής συμμετοχής και με τη λογική του σεβασμού στην "κορυφαία διαδικασία" ο κ.Τσιούντας αρνήθηκε να εγκρίνει μόνος αυτός και νέος μέτοχος τον ισολογισμό και η συνέλευση "διαλύθηκε" με την αποχώρηση και αυτού του μοναδικού μετόχου. 


Να σημειώσω για την ενημέρωση των πολιτών και την διαυγή παρουσίαση του...
σεβασμού στο δημόσιο χρήμα και στην αναπτυξιακή πορεία του νομού, ότι απουσίαζαν από την ετήσια συνέλευση, δείχνοντας και το πολιτικό τους περιεχόμενο, ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης, βασικός μέτοχος και ο υψηλότερος πολιτικός παράγοντας, ο εκπρόσωπος του Δήμου Αλεξάνδρειας Στέφανος Δριστάς, η εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου και με κάποια δικαιολόγηση οι εκπρόσωπου των ενώσεων αγροτικών συνεταιρισμών που τελούν σε καθεστώς εκκαθάρισης.
Αυτή είναι η πραγματικότητα, αυτό είναι το ενδιαφέρον των ταγών για την ανάπτυξη του τόπου... Τραγική η εικόνα...


Από τα όσα λάβαμε γνώση, συμπεραίνουμε ότι ο πρόεδρος Θεόφιλος Τεληγιαννίδης ασκεί τα καθήκοντά του με συνέπεια,ο "νέος" μέτοχος κ Τσιούντας στέκεται στο ύψος των περιστάσεων εν αντιθέσει με άλλους μεγαλόσχημους ανοητολόγους που εξαντλούνται και μας εξαντλούν με δελτία τύπου με κουραστικές αναφορές περί ανάπτυξης και ανάπτυξης και ανάπτυξης , για να φανεί στην πρώτη "στροφή" ότι η μόνη ανάπτυξη είναι αυτή των καθισμάτων στις παρελάσεις...

Περιμένετε ανάπτυξη από την Αντιπεριφέρεια, ναι? Έρχεται...στο δρόμο είναι... Πατρίδα μάλλον έφτασε... Περιμένει έξω από ένα καφενείο να τελειώσει η μπιρίμπα...
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου