Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Μια πολιτική απρέπεια από την ΝΟΔΕ, "στοίχισε" μια υποψηφιότητα...


  
  Με βάση τα όσα ανέφερε ο Απόστολος Εμμανουηλίδης στην εκπομπή "Θέσεις"στην Εγνατία τηλεόραση, η ανακοίνωση καθόδου στις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι απολύτως αιτιολογημένη  και αυτό διότι ανέφερε μια σειρά από βάσιμους λόγους που δικαιολογούν την επιλογή.

  Αρχικά μίλησε για μια επιστολή του προς τη Νομαρχιακή Επιτροπή με την οποία ζητούσε να ενημερωθεί όταν θα ξεκινούσε η διαδικασία επιλογής υποψηφίου Δημάρχου από την Νέα Δημοκρατία. Ουδέποτε απαντήθηκε, γεγονός που συνιστά...
πολιτική απρέπεια αλλά και προσωπική προσβολή.

  Ανέφερε τη θέση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος δήλωσε ότι "τα χρίσματα τα δίνουν οι τοπικές κοινωνίες και όχι οι κομματικοί μηχανισμοί" και ως εκ τούτου δήλωσε ότι κινείται εντός των επιτρεπτών ορίων.Λογικό.

  Μίλησε για "πιέσεις" από τα κεντρικά, γεγονός που αποτελεί απαράδεκτη πολιτική πράξη για ένα κόμμα που μιλά για διάλογο και συναπόφαση.

  Τώρα , επειδή η υποψηφιότητα Εμμανουηλίδη δημιουργεί ένα επιπλέον πρόβλημα στην ήδη δύσκολη υποψηφιότητα της κας. Μπατσαρά, νομίζω ότι η πολιτική σύνεση και γενναιότητα, επιβάλλει να κληθεί στα όργανα ο κος Εμμανουηλίδης, να δοθούν εξηγήσεις (για να το πω σαφέστερα  να του ζητηθεί συγνώμη για την καταφανή απρέπεια...) να του δοθεί ρόλος πολιτικός ως αντιστάθμισμα της απόπειρας πολιτικής και κοινωνικής απαξίωσης και να λήξη εκεί η ιστορία. Νομίζω...

  Δείτε τη συνέντευξη του Απόστολου Εμμανουηλίδη στον Χάρη Καφτεράνη και την επιχειρηματολογία που παράθεσε.

  Video.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου