Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Περιφερειακό ψηφοδέλτιο Κεντρικής Μακεδονίας.




 Φαίνεται ότι ένα προβάδισμα έχει ο σημερινός Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας. Αυτό οφείλεται στο ότι οι άλλες πολιτικές δυνάμεις δεν μπορούν να συγκλίνουν σε μια υποψηφιότητα κοινής αποδοχής και στο ότι η "ομάδα Τζιτζικώστα" είναι εν πολλοίς συσπειρωμένη...Βέβαια υπάρχουν και ίντριγκες, διαβολές, μίση, κακίες αλλά αυτά θα τα αναλύσουμε αργότερα.


Στην Ημαθία βέβαιη θεωρείται η υποψηφιότητα και η εκλογή του σημερινού αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη. Πρέπει να υπάρχει ένα προβληματάκι...
στην υποψηφιότητα του Τεληγιαννίδη που οφείλεται στις πιέσεις που δέχεται ο Θεόφιλος για να κατέβει σε ψηφοδέλτιο του Δήμου Νάουσας με εγγυήσεις.



Από τους νέους υποψήφιους ξεχωρίζει η υποψηφιότητα της Ολυμπίας Σουγιουλτζή, μια υποψηφιότητα αξιόλογη και υψηλών προσδοκιών. Η κα. Σουγιουλτζή ανήκει στον χώρο των επιχειρηματιών, δραστηριοποιείται επιτυχώς στην οικογενειακή επιχείρηση, είναι μητέρα δύο παιδιών ενήλικων και το αναφέρω καθότι ταυτόχρονα σπουδάζει στο ανοιχτό Πανεπιστήμιο, που είναι ενδεικτικό των ανοιχτών οριζόντων και της διευρυμένης σκέψης.



Σαν άνθρωπος είναι εξαιρετικά συμπαθής, κερδίζει με την πρώτη επαφή. Θα αποτελέσει έναν ισότιμο συνοδοιπόρο με τους εν ενεργεία. Έχει ενδιαφέρουσες απόψεις για την αυτοδιοίκηση και για τα προβλήματα του νομού. Ήδη ξεκίνησε τις επαφές με παράγοντες, φορείς κυρίως όμως με απλούς πολίτες. Στη φωτογραφία με την καλή της φίλη και αντιπρόεδρο των λογιστών κα Ρούλα Εξάρχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου