Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018



Άνεμος αλλαγής στον Δήμο Βέροιας!







  Η στήριξη της υποψηφιότητας του Αντώνη Μαρκούλη από φορείς και μεμονωμένες προσωπικότητες κύρους, ανατρέπει τα δεδομένα.



Ήταν αναμενόμενο εν πολλοίς. Η υπεύθυνη και σοβαρή στάση του Αντώνη Μαρκούλη στο δημοτικό συμβούλιο, παρά τις προκλήσεις της ηγετικής ομάδας, δικαιώνεται σήμερα με τη στήριξη πολιτών, που προέρχονται από την κεντροαριστερά ως ομάδα, αλλά και  από μεμονωμένες προσωπικότητες  που προέρχονται από διαμετρικά αντίθετους χώρους και οι οποίοι  βρίσκουν  στο πρόσωπο του Αντώνη Μαρκούλη τον άνθρωπο που είναι σε θέση να συνθέσει, να ακούσει και να αποδεχτεί, να τηρήσει την αρχή των ίσων αποστάσεων και το κυριότερο να λειτουργήσει με γνώμονα το συμφέρον της κοινωνίας των πολιτών.

  Ένα όμορφο μωσαϊκό πολιτών...
με διαφορετικά χαρακτηριστικά αποτελούν την αιχμή του δόρατος της κίνησης αυτής. Συμμετέχουν ισχυρές πολιτικές προσωπικότητες με ήθος και αναγνώριση από την κοινωνία, νέοι με την επαναστατικότητα της νιότης που σπρώχνουν τα πράγματα πιεστικά, θυμίζοντας στους παλιότερους ότι "τα θέλουν όλα και τώρα", έμπειροι που συνυπολογίζουν και το ενδεχόμενο κόστος της ορμητικότητας και κρατούν τις ταχύτητες και τα "θέλω" σε επίπεδα ρεαλισμού. Φυσικά  την καλαισθησία και την αρμονία στην τελική πρόταση, δίνουν οι γυναίκες, που είναι στον τομέα αυτό μακράν καλύτερες.

Η πρόταση για το δέον γενέσθαι θα έχει χαρακτηριστικά αντισυμβατικότητας, καθότι υπάρχει η εκτίμηση ότι ο Δήμος έμεινε πίσω τα τελευταία χρόνια και υπάρχει  ανάγκη επιθετικού προγράμματος για να αναπληρωθεί κατά το δυνατόν ο χαμένος χρόνος.

Είναι πλέον κοινός τόπος ότι η κίνηση αυτή είναι από τις ισχυρές, αν όχι η ισχυρότερη υποψηφιότητα στον Δήμο. Οι πολίτες έχουν τον τελικό λόγο.

Υπάρχει κλίμα δικαιολογημένης αισιοδοξίας...









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου