Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Συνεκεντρώθησαν μέλη του σοσιαλιστικού ΤΕΑ (τάγμα εθνικής ασφαλείας) Ημαθίας, εις το εξοχικόν κέντρον "Αι Φλαμουριαί" με αποκλειστικό θέμα την σωτηρίαν ημών των αδαών.

Εις κλίμα συγκινήσεως και με βαθύτατο αίσθημα ευθύνης έναντι των πρώην υπηκόων τους, συνήλθον εις γεύμα εργασίας οι πρώην αξιωματούχοι σοσιαλίζοντες και μετά κοπιώδους εργασίας, έλαβον αποφάσεις δια την στήριξην υποψηφίων δια τας αυτοδιοικητικάς εκλογάς, αίτινες πρόκειται να λάβουν χώρα κατά το σωτήριον έτος 2019.

Αποφάσισαν:

Δια μεν την Βέροιαν, την ομόθυμον στήριξιν Βοργιαζίδη ο οποίος και εγγυάται την ομαλότητα και την δική τους εκ του μακρόθεν συμμετοχή στο γίγνεσθαι.

Δια την Αλεξάνδρεια την  σιωπηλήν στήριξιν του Ναλμπάντη, φοβούμενοι την αντίδραση των πολιτών και την μετατροπή τους εις πτυελοδοχείον...


Δια δε την Νάουσα την Ίλια Ιωσηφίδου, την πρώτη συγκέντρωση της οποίας ετίμησε με την παρουσία του ο διορισμένος Σωτήρ.

Μετά την κοπιώδη εργασία, έφαγον, χόρεψαν και ένα τσάμικο, ευτυχείς για το ότι εκτέλεσαν εις το ακέραιο το χρέος τους έναντι ημών των υπηκόων.

Η εθνική σύσκεψης από σεμνότητα δεν επέτρεψε να εκδοθεί επίσημον δελτίο. Έτσι λειτουργούν άλλωστε οι ανιδιοτελείς ηγέται.


prasino-mili.

Πέρα όμως από το γελοίο του θέματος, δεν ξέρω αν έχουν αντιληφθεί οι συμμετέχοντες (εκτός δύο οι οποίοι θεώρησαν την συγκέντρωση ως ανθρώπινη σύναξη πρώην φίλων εν όψει εορτών και έφριξαν με την πολιτική αγραμματοσύνη των "ηγετών"...), αν έχουν αντιληφθεί τον ολισθηρό κατήφορο που ανοίγουν  με την ανόητη αυτή πολιτική σύναξη, καθότι νομιμοποιούν τον διορισμό οργάνων καθιστώντας τους ισότιμους συνομιλητές και νομιμοποιούν αποφάσεις που λαμβάνονται  από παρασυναγωγές παραγόντων. Στις δημοκρατίες τα μεν όργανα εκλέγονται, οι δε αποφάσεις λαμβάνονται από γενικές συνελεύσεις.




Στις χούντες διορίζονται όργανα και αποφασίζουν οι ελάχιστοι αριθμητικά και πνευματικά δια την σωτηρίαν ημών...Αγράμματοι...





Να επισημάνω ότι η γελοία αυτή σύναξη δεν αφορά τα πρόσωπα που αποφάσισαν (τρομάρα τους...) να στηρίξουν , πρόσωπα τα οποία τιμώ και σέβομαι και τα οποία μάλλον χάνουν παρά κερδίζουν από τις φαιδρότητες τέτοιου τύπου...'Εκαναν την Νέα Δημοκρατία να φαντάζει πολιτικός παράδεισος δημοκρατίας...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου