Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018


Υλικά στήριξης υποψηφίων Δημάρχων. Νέα Δημοκρατία. 







Στη Βέροια στηρίζει Γεωργία Μπατσαρά, αλλά τα στελέχη και τα μέλη είναι ελεύθερα να επιλέξουν τον υποψήφιο της καρδιάς τους!!!!




Είναι προφανές ότι η Νέα Δημοκρατία επέλεξε τον δρόμο της εκλογικής νίκης στις εθνικές εκλογές και ουδόλως ενδιαφέρεται για τις εκλογές πρώτου βαθμού. ίσως λίγο να ενδιαφέρεται για τις πρωτεύουσες των νομών για το χρώμα του χάρτη το βράδυ των εκλογών και των περιφερειών για ψυχολογικούς και μόνο λόγους.

Μετά το ευγενικό "άδειασμα"της Γεωργίας Μπατσαρά και φυσικά τω εν ενεργεία Δημάρχων Κουτσογιάννη και Γκυρίνη, ο δρόμος είναι ανοιχτός για όλους ανεξαιρέτως...Αρκεί στις βουλευτικές εκλογές να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία..
Τόσο απλά, τόσο κυνικά...

Κινούμενοι στο κλίμα,την ποιότητα και το περιεχόμενο της συνέντευξης και μια πρόταση από prasino-mili!


Νομίζω ήλθε η ώρα, ελλείψει πολιτικών διεργασιών, η Νομαρχιακή Επιτροπή να διοργανώνει χορούς (μεταμφιεσμένων θα ήταν προτιμότερο για να μπορούν να μετέχουν άπαντες και να αποφευχθεί το να πιαστούν κυρίες της καλής κοινωνίας μαλλί με μαλλί...)...



Ταξίδια (φυσικά Vergina Travel Απόστολος Εμμανουηλίδης...) για να έχουν τον χρόνο να συνευρεθούν τα μέλη και τα στελέχη και να επιτευχθεί η απαραίτητη για τις επόμενες δεκαετίες πολιτική όσμωση.


Ενδεχόμενα θετικά θα συνεισέφερε η εξόρμηση σε ναούς με εικόνες αγίων και μοναστήρια (διότι ένα θαύμα θα ενώσει πλέον τον χώρο σε πολιτική βάση...Νομίζω ενδείκνυται μια επίσκεψη στα φιδάκια της Παναγίας, όπου ασφαλώς και έχουν θέση, εκτός των  μικρών της Παναγίας,  και οχιές, βόες, κροταλίες....).


Οι κατά τόπους ΔΗΜΤΟ ελλείψει πολιτικών διεργασιών, αφού για τίποτε δεν ερωτώνται και τίποτε δεν διεκδικούν ως πολιτικό ρόλο, να ασχοληθούν με διοργάνωση σεμιναρίων πλεξίματος, μπαλώματος καλτσών, τηγάνισμα αυγών (μην νομίσετε, η διαρκής ενασχόληση με τα της πολιτικής, τις αποξένωσε από την κουζίνα , την οποία μπερδεύουν με το πλυντήριο και πάντα κοιτούν μέσα γιατί δεν γυρίζει το ταψί...). 

Ο μοναδικός βουλευτής νομίζω ότι πλέον και εφόσον όλα πήγαν κατ ευχήν και θα έχει πρόβλημα σε έναν μόνο Δήμο, στον Δήμο Αλεξάνδρειας, καλό θα ήταν να αναλάβει την υψηλή εποπτεία όλων των ανωτέρω δράσεων..( είναι και δίμετρος όπως επισήμως ανακοινώθηκε, άρα δικαιούται την "υψηλή εποπτεία")...

Σε κάθε περίπτωση καλά κρασιά!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου