Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018



Καλαϊτζίδης vs Βοργιαζίδη...




  Μια κόντρα, μάλλον προσωπική, παρά πολιτική έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα στους δύο όμορους χώρους της τοπικής αυτοδιοίκησης. Η κόντρα αυτή είδε το φως της δημοσιότητας με επιστολές που εστάλησαν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ένθεν και ένθεν.

  Θεωρώ ότι ο τόπος βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις, οι πολίτες έχουν χάσει εν πολλοίς την εμπιστοσύνη τους στο πολιτικό σύστημα...
Σε περιόδους τέτοιες, πολιτικά  ζόμπι έχουν τη χρυσή ευκαιρία να εμφανιστούν καταγγέλλοντας την εμφανή αδυναμία του πολιτικού προσωπικού να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αυτο-προβληθούν  ως η "λύση"!!!

  Νομίζω άμεσα πρέπει να λάβει τέλος ο "πόλεμος" αυτός, ανεξαρτήτως του αν  κάποιος εκ των δύο έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης και να συσκεφθούν εκπονώντας ένα τοπικό σχέδιο αντιμετώπισης της κρίσης, δίπλα στις όποιες πολιτικές σχεδιάζει η κυβέρνηση. Είναι το απολύτως λογικό για τις ώρες αυτές...

  Έχουμε χρόνια για αντιπαλότητες, για την ώρα προέχει η "μάχη" της καλύτερης πρότασης στήριξης των χιλιάδων συμπολιτών που αντιμετωπίζουν οριακές καταστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου