Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017


Ράδιο avena. Εκπομπή "prasino-mili".





Σήμερα το βράδυ στις 7.30 το βράδυ καλεσμένος στην εκπομπή "prasino-mili" στους 97.7 στο ράδιο avena  ο περιφερειακός σύμβουλος Στάθης Σαρηγιαννίδης, απαντά στα ερωτήματα του Χάρη Καφτεράνη:

Για την Νέα Δημοκρατία, τη διεύρυνση και το αν πέτυχε, την συνύπαρξη Μητσοτακικών και Καραμανλικών...


Για τον Δήμο Βέροιας, τις υποψηφιότητες που ακούγονται, την επιτυχημένη ή μη στάση της αντιπολίτευσης...

Την παρέμβαση της κ. Κοταρίδη στα της Βέροιας..

Για την περιφέρεια και το έργο που έγινε στην Ημαθία...


Αμέσως μετά ο δημοτικό σύμβουλος του Δήμου Βέροιας Γιώργος Γουλτίδης, μιλά για την πορεία των πραγμάτων στον Δήμο, για το αντιπολιτευτικό έργο, για την αναοριοθέτηση της πόλης, για το έργο Συκιά Παλατίστια...Παρακολουθείστε την θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον...


Παρακολουθείστε την στην εκπομπή prasino-mili στις 7.30 το βράδυ της Κυριακής 19/11/2017 στους 97.7 στο ράδιο avena και στον Χάρη Καφτεράνη.

2 σχόλια:

  1. Χαρη χαίρετε,
    ως και οι αναγνώστες?στριες

    ΠΑΡΤ ΟΥΑΝ !
    Μια άλλη παράμετρος, που κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να μιλήσει ο κ. Σαρηγιαννίδης, είναι αυτή της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας. Ο Στάθης Σαρηγιαννίδης, με την ψήφο/στήριξη της παράταξης Τζιτζικώστα (ήταν και δική τους πρόταση)εκλέχθηκε Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου. Ποιός είναι ο λόγος που δεν γίνεται μια "σύμπραξη" με την πλευρά του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, ώστε να λειτουργεί ως περιφερειακός σύμβουλος που στηρίζει την πλειοψήφια και στην Ημαθία να έχουμε πλέον τρείς "ενεργούς" πλειοψηφικά περιφερειακούς συμβούλους, αντί των δύο που έχομε σήμερα; Υπάρχουν μήπως λόγοι τακτικής, που το εμποδίζουν? Δεν το επιθυμεί ο κ. Σαρηγιαννίδης, δεν το επιθυμεί ο κ. Καλαϊτζίδης ή μήπως δεν το επιθυμούν οι κα Καρατζούλα και ο κ Τεληγιαννίδης?. Για αυτούς, δύο μπορεί να είναι καλύτερα, σε σχέση με τους στόχους που έχουν. Για την Ημαθία όμως, τρείς ενεργοί περιφερειακοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας είναι καλύτερα. Μήπως δεν το θέλει ο Σαρηγιαννίδης? Μήπως δεν του έγινε καν "πρόσκληση"?

    ΠΑΡΤ ΤΟΥ
    Παρακαλώ στον κ. Γουλτίδη να διατυπωθεί η ερώτηση.
    Ισχύει το σύνθημα που ευρέως ακούγεται στην πιάτσα:
    "Με Παυλίδη και Γουλτίδη, για έναν Δήμο που θα αποδίδει"?

    ΠΑΡΤ ΘΡΙ
    Απο τις αναμενόμενες τοπικές εξελίξεις των ερχόμενων ημερών, νομίζω ότι εντοπίζεται, εις εκ των καλεσμένων της επόμενης εκπομπής σου. Ας μη μακρυγορούμε όμως περισσότερο, διότι ως λέγει ο σοφός λαός, "λαγός τη φτέρη κούναγε, κακό του κεφαλιού του...".

    ΕΓΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ερωτήματα σημειώθηκαν...Ευχαριστώ για την συνδρομή.Καλό βράδυ!]

    ΑπάντησηΔιαγραφή