Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Μια  ταλαντούχα ζωγράφος ...

Εύη Αμνιώτη




Όλοι μπορούν να σου φέρουν την ευτυχία.

Είτε όταν έρχονται, είτε όταν φεύγουν...






  Αφορμή για τον πίνακα ήταν η αίσθηση αλλαγών που πολλές φορές φοβίζουν τον άνθρωπο. Ο φόβος όμως είναι συχνά αδικαιολόγητος διότι τα βιώματα και οι αποκτηθείσες εμπειρίες είναι πλουσιότερες.
Φοβούμενοι να διώξουμε οτιδήποτε μας “μικραίνει”, είτε αυτό είναι πρόσωπο είτε δυσάρεστες καταστάσεις εν γένει, αδυνατούμε να βγούμε από απάνεμα λιμάνια και να βουτήξουμε στον περιπετειώδη ωκεανό.
Αυτός ο παραλληλισμός συμβολίζεται στο παρόν έργο. Στο λιμάνι της ζωής μας θα πρέπει να αφήσουμε να φύγει το “μικρό” πλοίο (με το όποιο του φορτίο) και να ξεχαστεί στη λήθη, με σκοπό να αφήσει χώρο σε νέα, μεγαλύτερα, ευτυχέστερα βιώματα.
Και τελικά αναρωτιόμαστε... Ποιοι είναι αυτοί που έρχονται και φεύγουν; Μήπως σε όλους αυτούς συγκαταλέγεται και ο εαυτός μας…; Με τις αποφάσεις που (δεν) παίρνει…; Εύη Αμνιώτη.
                                               
             


Η Εύη Αμνιώτη είναι εμπνευσμένη  ζωγράφος-αγιογράφος και μαθηματικός. Δραστηριοποιείται στον νομό μας έχοντας , παρά το νεαρό της ηλικίας, δημιουργήσει μια θαυμάσια συλλογή έργων τέχνης, τα οποία θα παρουσιάσουμε στην πρώτη ευκαιρία.Αξιοπρόσεκτη, ταλαντούχα ζωγράφος, τιμή για τον τόπο μας...

                                                                                                                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου