Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017



Νέα από τη Νάουσα...

 
Μια όμορφη βραδιά με απεριόριστο καλό κρασί, με εκλεκτούς μεζέδες  και ενδιαφέροντα πολιτικά σχόλια, είχαν την τύχη να  απολαύσουν δημοσιογράφοι της Ημαθίας στη φιλόξενη Νάουσα.
  Οικοδεσπότης ένας τύπος έξυπνος , χαμογελαστός, άρχοντας στη φιλοξενία,...
γίγαντας πολιτικός με ψυχή μικρού παιδιού, ο περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, Θεόφιλος Τεληγιαννίδης.
  Στην  σύντομη ενημέρωση που έκανε επεσήμανε με σαφήνεια προς συγκεκριμένους αποδέκτες-παραγοντίσκους του παλιού καλού καιρού, που δεν αντελήφθησαν την αλλαγή λειτουργίας της ΑΝΗΜΑ, ότι τα όποια επενδυτικά σχέδια  ενταχθούν στα νέα προγράμματα, θα τύχουν της εγκρίσεως αποκλειστικά των οργάνων της αναπτυξιακής και κανενός άλλου...Το μήνυμα σαφές, η μεταφορά άμεση και εξ όσων γνωρίζουμε, οι εν λόγω γνωστοί -άγνωστοι ακόμη γλύφουν τις πληγές τους...
Αναφορικά με την επόμενη πολιτική επιλογή χώρου δραστηριοποίησης, πολύ σοφά απάντησε, ότι έχει τον χρόνο και την θέληση να προσφέρει στα κοινά, όμως μάλλον θα πρέπει πρώτα η πολιτεία να αποσαφηνίσει το "τοπίο" και μετά να κάνει το σχεδιασμό της επόμενης μέρας.
  Αναφέρθηκε με πολύ θερμά λόγια στην σημαντική βοήθεια και ουσιαστική συνδρομή του  αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη στην επίλυση των προβλημάτων εκείνων που κρατούσαν χρόνια τώρα την αναπτυξιακή του Νομού σε στασιμότητα.
 

Θετικότατη η παρουσία του αεικίνητου και εξαιρετικού συνομιλητή Σταύρου Γεωργιάδη και φυσικά η παρουσία της άλλης περιφερειακής συμβούλου Νίκης Καρατζιούλα.



  
  Αρνητικό σημείο της βραδιάς η έλλειψη ποντιακής λύρας και κατά λογική συνεκδοχή σέρας...Για σκληρό πόντιο όπως ο Θεόφιλος μια φράση μόνο...Αδικαιολόγητος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου