Δευτέρα 17 Απριλίου 2017





Θεατρική ομάδα Αλεξάνδρειας "Σκηνοβάτες"



 Άνθρωποι της καθημερινότητας που κινούνται χωρίς έπαρση ανάμεσά μας,έχοντας προβλήματα όσα και εμείς, ενίοτε και περισσότερα, με περίσσευμα ψυχής σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς, ανεβάζουν απίθανες θεατρικές παραστάσεις. Προ ημερών κατάμεστη η αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Πλατέος από πολίτες που είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν την παράσταση "Τζιτζιμιτζιχοτζιριές".

  Παρότι τυπικά ανήκει στις παραστάσεις για τους μικρούς φίλους, περιέχει μηνύματα ισχυρά και  για ομάδες μεγαλύτερης ηλικίας .Σε κάθε περίπτωση είναι μια παράσταση "φάρμακο" στις σημερινές δύσκολες ώρες που περνάμε. Αξίζει στην πρώτη ευκαιρία να την παρακολουθήσετε.


Αντωνίου Χρύσα.

Έχει τελειώσει τη δραματική σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου "Ίασμος" και έχει σκηνοθετήσει το έργο.Πολλά υποσχόμενη στον τομέα της...





Νίκος Τριανταφυλλόπουλος
Νέο μέλος ,έχει μετάσχει σε δύο παραστάσεις, είναι ο δημιουργός των κουστουμιών, άλλωστε ασχολείται και με τη ραφή παραδοσιακών φορεσιών.




Κατερίνα Στριάκα.
Εργαζόμενη στην εταιρεία olympia-electronics, μητέρα, ενεργός πολίτης, εξαίρετη ηθοποιός και φυσικά η πιο όμορφη ενασχόλησή της , που μάλλον είναι και η ψυχή της, η φωτογραφία. Ασχολείται με την συνέπεια του επαγγελματία, και τη γοητεία του ερασιτέχνη, επί σειρά ετών με τη φωτογράφιση προσώπων και τοπίων, με την ματιά του "άλλου τύπου"...

Όμορφες κινήσεις σε δύσκολους χρόνους. Άξιοι συγχαρητηρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου