Δευτέρα 3 Απριλίου 2017


Κεραία κινητής τηλεφωνίας κάτω από τη μύτη του Δημάρχου;;;;;





Σοβαρότατη καταγγελία έκανε ο κ. Γεωργιάδης Σταύρος . ανεξάρτητος τοπικός σύμβουλος Χαρίεσσας. Ανέφερε ότι σε πολυκατοικία της πόλης της Νάουσας  και σε συγκεκριμένη οδό την οποία προσδιόρισε  , υπάρχει κεραία κινητής τηλεφωνίας καμουφλαρισμένη...
με υποτιθέμενη καμινάδα. Υπήρξε αναταραχή από τους παριστάμενους η οποία μεγιστοποιήθηκε  όταν ο κ Γεωργιάδης ανέφερε ότι σε απόσταση αναπνοής υπάρχουν τρία  σχολεία και πολυάριθμοι  μαθητές.

 

Περίεργη η αντίδραση του Δημάρχου κ Κουτσογιάννη, ο οποίος αντί να πει το αυτονόητο, θα το ερευνήσω και  εάν είναι παράνομη θα προχωρήσουμε στα υπό του νόμου οριζόμενα, είπε ότι όλα τα παιδιά έχουν κινητό!!!

  

  Ο κ Βασιλείου συμπλήρωσε, φέρνοντας σε δυσχερέστερη θέση τον Δήμαρχο, ότι η κεραία αυτή είναι εγκατεστημένη στην πολυκατοικία που νοικιάζει ο Δήμαρχος και μάλιστα πάνω από το διαμέρισμά του!!! Απορία διατυπώθηκε στα "δημοσιογραφικά" γιατί ενώ ο κ Γεωργιάδης ανέφερε την οδό, ο Δήμαρχος δεν δήλωσε ότι εκεί είναι ο χώρος που διαμένει...

  Εύστοχη η επισήμανση του δραστήριου κ. Γεωργιάδη,περίεργα αμήχανη η αντίδραση του Δημάρχου, θέλω να πιστεύω  ότι το πράγμα είναι απλό, παράνομη κεραία σημαίνει άμεσο ξήλωμα και καταλογισμός ευθυνών.

  Αναμένουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου