Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017


Η/Μ... Σύγχρονη επιχείρηση ή νέο Dachau.

  


    Κυκλοφόρησε ανακοίνωση εργαζομένων στην συγκεκριμένη επιχείρηση, στην οποία αναφέρονται σημεία και τέρατα αναφορικά με τις απαιτήσεις της επιχείρησης από τους εργαζόμενους και τους νέους όρους λειτουργίας.
  Επειδή ισχύει το "μηδενί δίκην δικάσεις πριν αμφοίν μύθον ακούσεις",  το δημοσίευμα στηρίζεται  μόνο στα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση των εργαζομένων και περιμένουμε  την θέση της επιχείρησης.


  Μιλούν για απαίτηση μετακίνησης των εργαζομένων  ανά την χώρα όπου έχει περιστασιακά ανάγκες η επιχείρηση, χωρίς να λαμβάνεται υπόψιν ότι τέτοιου τύπου μετακινήσεις έχουν πολλαπλές παρενέργειες για τον εργαζόμενο.

Μιλούν για υποχρέωση των εργαζομένων να παρακολουθούν τα σεμινάρια με δικά τους έξοδα, όποτε η επιχείρηση κρίνει αυτό σκόπιμο.

Μιλούν για δικαίωμα απόλυσης χωρίς αποζημίωση(?) αν ο υπεύθυνος καταστήματος κρίνει ότι ο εργαζόμενος δεν συμπεριφέρεται σύμφωνα με τις απαιτήσεις της επιχείρησης.

Αν αυτά στο σύνολο ή μερικώς έχουν βάση,να γνωρίζει η διοίκηση ότι εμείς είμαστε αυτοί που ορίζουν την επιβίωση ή τον "θάνατο" της επιχείρησης...

Μην μας προκαλούν λοιπόν με όνειρα για εφαρμογή συνθηκών γαλέρας...


Περιμένουμε την θέση της διοίκησης και θα επανέλθουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου