Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Δήμος Νάουσας...Ευρέθη η λύση, όλα στο σφυρί, παραμένουν  στον Δήμο μόνο παρελάσεις, αποκριές και φιλοξενία υψηλών προσκεκλημένων...





Ευφυής η κίνηση Καραμπατζού να ζητήσει ειδική συνεδρίαση για το θέμα της δημοτικής επιχείρησης στον Άγιο Νικόλαο. Αδυνατώντας η δημοτική αρχή να ξεφύγει, αποκάλυψε τις πραγματικές της προθέσεις.

  

Αρχικά ακούστηκε το απίθανο, ότι δηλαδή οι δικηγόροι των εργαζομένων δεν δικαιούνται να τοποθετηθούν ούτε και στην περίπτωση που ετίθετο θέμα νομικής υφής, με την αστεία επιχειρηματολογία.."εδώ δεν είναι δικαστήριο...".Μάλιστα ο Δήμαρχος Κουτσογιάννης, με εμφανή εκνευρισμό απευθυνόμενος στον συνήγορο των εργαζομένων του δήλωσε..."Κόψε τις μαγκιές εδώ μέσα, αλλιώς θα σε βγάλω έξω...".Ορθώς ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου σε λίγο τον επανέφερε στην τάξη λέγοντάς του.."Μην παρεμβαίνετε κύριε Δήμαρχο, είμαι σε θέση να διευθύνω την διαδικασία...".


  Επί της ουσίας , εάν η επιχείρηση κλείσει, ο Δήμος επωμίζεται ένα τεράστιο ποσό για οφειλόμενες αμοιβές και αποζημιώσεις, χάνοντας αντί πινακίου φακής το περιουσιακό στοιχείο του ξενοδοχείου του Αγίου Νικολάου, όταν όλοι γνωρίζουμε εκτός της πλειοψηφούσας παράταξης στον Δήμο Νάουσας, ότι η αξία των ακινήτων είναι σήμερα λόγω κρίσης στο  σαράντα τοις εκατό, πόσο μάλλον όταν βγει σε πλειστηριασμό.

  Παρά ταύτα είναι φανερό κατά την εκτίμησή μου  ότι η δημοτική αρχή είναι αποφασισμένη να εκποιήσει στην όποια τιμή τα περιουσιακά στοιχεία του Δήμου, αγνοώντας παντελώς τους εργαζόμενους τους οποίους αντιμετωπίζει με σκληρότητα ως βάρος,θεωρώντας νέο μοντέλο ανάπτυξης και φοβερή επιτυχία το να μείνει ο Δήμος μόνο για τις μπούλες και τις δεξιώσεις.

  Αν δε παρακολουθήσουμε και τα βήματα, εδόθη σε ιδιώτη το χιονοδρομικό, σε ιδιώτη το κιόσκι, σε ιδιώτη η αίθουσα πολιτισμού, έμεινε το φιλέτο του Αγίου Νικολάου, που μάλλον έχει δρομολογηθεί με την ίδια λογική. Δεν θέλω να πιστέψω ότι στην εταιρεία που θα ενδιαφερθεί για την επιχείρηση θα έχει μετοχές μέλος της πλειοψηφούσας παράταξης...

  Δεν θυμάμαι να συνέβη στο παρελθόν κάτι ανάλογο...Ή μήπως συνέβη...Δεν πιστεύω να έχουμε τίποτε "μαγκιές"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου