Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017


Επιστολή απάντηση σε ανυπόστατες φήμες σχετικά με τη διανομή τροφίμων.



κ. Καφτεράνη

  Θα ήθελα μέσω της φιλόξενης σελίδας σας (prasino-mili)να ενημερώσω ότι το τελευταίο διάστημα, σκοπίμως ή αφελώς , κυκλοφορούν φήμες που αφορούν την υλοποίηση του προγράμματος διανομής τροφίμων από την αντιπεριφέρεια Ημαθίας. Συγκεκριμένα ότι αποστέλλονται στους δικαιούχους mails με σκοπό την υφαρπαγή ψήφων.


  Θα ήταν όντως κατακριτέο αν συνέβαινε, όμως η αποστολή mails επιβάλλεται από το πρόγραμμα και αυτό για να υπάρχει αποδεικτικό στοιχείο ότι οι δικαιούχοι ενημερώθηκαν προσωπικά.
  
  Η αποστολή μηνυμάτων γίνεται σε τηλεφωνικούς αριθμούς 8.500 για την ακρίβεια που συνοδεύονται όχι από όνομα αλλά από τον αριθμό ασφάλισης και άρα όταν αποστέλλονται δεν είναι σε γνώση μας το όνομα του παραλήπτη.

  Σε ότι αφορά την θέση μου για την διανομή τροφίμων και την διαδικασία, εξήγησα σε συνέντευξή μου στην σελίδα σας ότι είμαι κάθετα αντίθετη, διότι τίθεται θέμα προσβολής της προσωπικότητας των αποδεκτών, θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει με κάρτα που θα δίνονταν στον δικαιούχο και που θα μπορούσε όποτε είχε ανάγκη να την εξαργυρώσει σε συμβεβλημένα καταστήματα, με όρους σεβασμού και αξιοπρέπειας.

Συμπληρωματικά να αναφέρω ότι στην αποστολή μηνυμάτων συμμετέχει κατά το ήμισυ και ο Δήμος με την ίδια διαδικασία. 

 Ευχαριστώ 
Νίκη Καρατζιούλα
Περιφερειακή Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου