Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Από Απατσίδη  το ψηφοδέλτιο της ΔΗΣΥ στην Ημαθία...


  Βέβαια ήταν αναμενόμενο για τους μυημένους, όμως επιβεβαιώθηκε το γεγονός στην προχθεσινή εορταστική εκδήλωση του Κώστα Ναλμπάντη. Υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της ΔΗΣΥ "κατεβαίνει" ο Γιάννης Απατσίδης.

 
Χρόνια ολόκληρα αγωνίζεται με συνέπεια στον χώρο, ήταν η ιδανική περίπτωση για τον Δήμο Αλεξάνδρειας στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές,..
έξυπνος επιχειρηματίας, μετρίως γοητευτικός (αν ισχυριζόμασταν το αντίθετο θα έχανε την εγκυρότητά του το δημοσίευμα...),ενημερωμένος πολίτης, άρχοντας στις ανθρώπινες σχέσεις, αναφέρω, παρότι ξέρω ότι θα αντιδράσει, ότι φιλοξενούσε πρόσφυγες όταν άλλοι κοιτούσαν το ταβάνι και μάλιστα ευαίσθητοι  θεωρητικώς,με μόνη την απαίτηση να μην γνωστοποιηθεί δημοσίως.

  Αναβαθμίζει την ποιότητα του ψηφοδελτίου με την συμμετοχή του. Φυσικά οφείλουμε να αναφέρουμε ότι παρά την μικρή εκλογική επιρροή της ΔΗΣΥ στον νομό, το ψηφοδέλτιο ήταν από τα ποιοτικότερα, αν όχι το ποιοτικότερο . Το γεγονός αυτό αν συνδυαστεί με την εμφανή κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ, δίνει προοπτική ανόδου στις εκλογές για τη ΔΗΣΥ, οποτεδήποτε και αν γίνουν.

 
Με την ευκαιρία να αναφέρουμε ότι υπάρχει κινητικότητα στον χώρο και για τους υποψηφίους και για την πολιτική, ιδεολογική και οργανωτική ανασυγκρότηση, με θετικά μηνύματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου