Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017





Δυσεξήγητη σιωπή...



  Στο "φύλλο" της προηγούμενης Τρίτης και με αφορμή την ανακοίνωση των ονομάτων της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής του κυβερνητικού κόμματος, θέσαμε ένα ερώτημα-λογική απορία, για την χρήση δύο μέτρων και σταθμών, σχετικά με τις προϋποθέσεις ένταξης και τοποθέτησης κάποιου σε υπεύθυνη θέση στο κόμμα.

 Ειδικότερα:...

Υπήρχε μια πολιτική απόφαση που εφαρμόστηκε κατά γράμμα στον Γιώργο Κάκαρη και που έλεγε ότι δεν είναι δυνατόν να είναι μέλος κάποιος του ΣΥΡΙΖΑ και να είναι ενταγμένος σε δημοτική ομάδα πέραν αυτής που στήριξε ο πολιτικός φορέας στις εκλογές.

  

 
Σήμερα μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής(!!!!) εμφανίζεται ο Πέτρος Τσαπαρόπουλος ο οποίος ανήκει στο ψηφοδέλτιο της πλειοψηφούσας παράταξης υπό τον κ. Βοργιαζίδη. Υπενθυμίζω ότι η παράταξή σας στήριξε στις εκλογές τον κ. Μπέκη, εκτός και αν απλώς αυτός εγράφη ως υποψήφιος φέρων τον σταυρό του μαρτυρίου και η παράταξη είχε άλλη επιλογή .
  Αγαπητέ Γραμματέα, αφού σου ευχηθώ από καρδιάς καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σου, επαναφέρω τις ερωτήσεις:

α.Έχει αλλάξει η θέση περί ασυμβίβαστου και πότε;

β.Ο κ. Τσαπαρόπουλος ως  μέλος Νομαρχιακής Επιτροπής θα συμμετέχει στον  σχεδιασμό  της στρατηγικής του χώρου απέναντι στην πλειοψηφούσα παράταξη και  ως μέλος της δημοτικής ομάδας  της πλειοψηφούσας παράταξης θα προσποιείται τον ανήξερο;

γ. Δεν βλέπετε το προφανές ασυμβίβαστο με βάση τη δική σας θέση;

  Εν αναμονή απαντήσεως...

  Προς στιγμήν φανταστείτε τον τραγέλαφο να υπογράφει ως μέλος της δημοτικής ομάδας Βοργιαζίδη ψήφισμα καταδίκης της κυβερνητικής πολιτικής στον αγροτικό τομέα, μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής συριζα Ημαθίας....

  Να γελούν και οι κατσίκες....



  









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου