Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017




Εκπομπή "Θέσεις"



   

Την Παρασκευή 10/02/2017 στις 8 το βράδυ στην egnatia tv και στην εκπομπή"Θέσεις"

Ο επιλεγείς από την διαδικασία ανανέωσης της Νέας Δημοκρατίας εκπαιδευτικός Στέλιος Ορφανάκης από τη Λάρισα, μιλά στις 8 το βράδυ απαντώντας στα ερωτήματα του Χάρη Καφτεράνη,
για την συμμετοχή του, για τα πιστεύω του, για τα όποια προβλήματα συναντά. αν συναντά η αξιολόγησή του, για το αν είναι αισιόδοξος τόσο για την ανανέωση του κόμματος όσο και για την έξοδο της χώρας από την κρίση...


Αμέσως μετά Χάρης Καφτεράνης και Στέλιος Κουρνιάκος σχολιάζουν


Την διαπραγμάτευση και τις αντοχές της κοινωνίας.
Τις εντάξεις προσώπων σε πολιτικούς χώρους, αναφερόμενοι σε Διαμαντοπούλου, Φλωρίδη , Ραγκούση.
Για την διερεύνηση των οικονομικών της συζύγου του Μητσοτάκη και αν αυτό γίνεται στα πλαίσια της διαφάνειας ή του συμψηφισμού.

Για τα νέα εκδοτικά "καθαρά" συγκροτήματα εργολάβων.

Για την περίεργη υπόθεση της επιστροφής "δωρεάς" από πρώην στελέχη του Δήμου Βέροιας.

Για την απομόνωση του Παναγιώτη Γκυρίνη Δημάρχου Αλεξάνδρειας, από προσωπικές άστοχες επιλογές και από λαθεμένες επιδιώξεις συνεργατών του.


Προσκεκλημένος ο προϊστάμενος πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ημαθίας Διαμαντόπουλος Διονύσης για λίγο θα μας μιλήσει για την ένταξη των προσφυγόπουλων στο σχολείο και την αντιμετώπιση του θέματος από την κοινωνία.


Στο τελευταίο μέρος το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με τον Ιωαννίδη,  δικηγόρος Στάθης Σαρηγιαννίδης , μιλά για την Νέα Δημοκρατία,για την ανανέωση, την πολιτική της πρόταση, τα του Δήμου Βέροιας και την προσωπική του θέση στις εξελίξεις.





Παρασκευή 10/02/2017 στις 8 το βράδυ στην egnatia tv και στην εκπομπή "Θέσεις" με τον Χάρη Καφτεράνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου