Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Όμορφα Hobbies.


Η Κατερίνα Στριάκα είναι μια νέα εργαζόμενη κοπέλα με ενδιαφέροντα, που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Αλεξάνδρειας,συμμετέχει με επιτυχία σε πολιτιστικά δρώμενα και τα τελευταία χρόνια ασχολείται ερασιτεχνικά με την γενική έννοια της ενασχόλησης, "επαγγελματικά" σε ότι αφορά το παραγόμενο αποτέλεσμα, με την φωτογραφία.
  Έχει μια πολύ όμορφη συλλογή φωτογραφιών, της ζητήσαμε να επιλέξει ορισμένες και να μας τις στείλει για να παρουσιάσουμε ένα μικρό κομμάτι του "έργου" της...
Με την συστολή του ευγενούς "καλλιτέχνη" δέχτηκε να επιλέξει και να μας στείλει κάποια "έργα". Ιδού το αποτέλεσμα....




















Αρέσκεται στην ασπρόμαυρη αποτύπωση , μάλιστα ισχυρίζεται ότι υπάρχει τόση ομορφιά που το χρώμα ίσως
αποπροσανατολίζει...
Κάποιες φωτογραφίες θεωρεί ότι μιλάνε μόνες τους και εξιτάρουν την φαντασία ελλείψει χρώματος...
Ιδού ένα δείγμα.











Αρέσκεται επίσης στα πορτραίτα  και στην ανθρώπινη παρουσία  στις φωτογραφίες. Επιλέξαμε την δική της εικόνα και για να γνωρίσετε το πρόσωπο και για να πάρετε μια γεύση της δουλειάς της.












Όμορφα hobbies τα οποία ενίοτε γίνονται και επαγγελματική αποκατάσταση. Η Κατερίνα έχει κάνει θαύματα σε εκδηλώσεις φίλων της. Εάν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες για το "έργο" της φωτογράφισης , για την δουλειά της , για το hobby της φωτογράφισης γενικότερα , μπορείτε μέσω του fb ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση photostriaka@gmail.com.















2 σχόλια: