Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

BMW το 2017 στην παραγωγή...








Το νέο Concept X2 υιοθετεί μια διαφορετική σχεδιαστική γλώσσα από αυτή που έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα, με τη BMW να το χαρακτηρίζει ως ένα αυτοκίνητο για δραστήριους ανθρώπους, μιας και συνδυάζει την απόλαυση με την πρακτικότητα. Στο εμπρός μέρος παραμένουν τα «νεφρά» της εταιρείας, τα οποία ολοκληρώνουν τη μάσκα με τα φουτουριστικά φωτιστικά σώματα τεχνολογίας laser. ...
Επίσης, ο προφυλακτήρας φαίνεται πολύ επιθετικός μιας και φέρει μεγάλους αεραγωγούς για την καλύτερη ψύξη του κινητήρα. Το εμπρός παρμπρίζ, καθώς και η οροφή είναι χαμηλά για την καλύτερη αεροδυναμική αντίσταση, ενώ δεν διαθέτει "ορατά" χερούλια στις πόρτες. Στο πίσω μέρος θυμίζει αχνά την 5πορτη εκδοχή, αφού έχει νέα στενότερα φώτα, διπλές απολήξεις της εξάτμισης και προστατευτικό κάτω από τον προφυλακτήρα σε ασημί απόχρωση. Το πρωτότυπο μοντέλο πατάει επάνω σε 21 ιντσών ζάντες, κάτι που φαντάζομαι μόνο στην concept εκδοχή θα δούμε.
Η έκδοση παραγωγής του νέου Χ2 ενδέχεται να πατήσει δρόμο το 2017 (ίσως και 2018), ωστόσο η σχεδίασή του θα είναι αρκετά πιο γήινη σε σχέση με το φουτουριστικό σύνολο που βλέπουμε στις φωτογραφίες. Θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με τη νέα Χ1, κάτι που σημαίνει ότι θα διατίθεται σε προσθιοκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις. Όσον αφορά τα κινητήρια σύνολα που θα πλαισιώνουν το νέο μοντέλο, είναι πολύ πιθανό να δανείζεται τα μοτέρ της Χ1.

Πηγή  gocar.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου