Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Λευτέρης Αυγενάκης:"Θέλω να χαιρετίσω τον καλό φίλο και αγωνιστή της παράταξης Ηλία Φωτιάδη.."

  Είναι προφανές ότι η ΝΔ δεν έχει αντιληφθεί τίποτε από το μίσος που τρέφει ο μέσος πολίτης για τους πολιτικούς και τις πολιτικές που μας οδήγησαν στα σημερινά αδιέξοδα.Έχω την αίσθηση ακούγοντάς τους ότι δεν τους ενδιαφέρει καν η επαναφορά της χώρας στον δρόμο της υγιούς ανάπτυξης, παρά μόνο η εξουσία και τα προκύπτοντα οφέλη, οικονομικά κατά βάση και ικανοποίησης προσωπικών στοχεύσεων. 

 
Ο γραμματέας της ΝΔ, προσπερνώντας μια σειρά στελεχών , ξεκίνησε τον χαιρετισμό στην συγκέντρωση για τα αγροτικά από τον κ. Ηλία Φωτιάδη, εξαίροντας το ήθος....
του ανδρός και την αγωνιστική του διαδρομή!!!Ενημερώνουμε ότι το όνομα του κ. Φωτιάδη είναι, χωρίς να διαψεύδεται από τον ίδιο, μεταξύ των πρώην βουλευτών της ΝΔ που ζητούν αναδρομικά έως και 100.000 ευρώ για "μη καταβληθέντα ποσά και ηθική βλάβη!!!!!"

  Ο θερμός χαιρετισμός του γραμματέα και τα μετέπειτα άνοστα και χιλιοειπωμένα χαριεντίσματα περί γραβάτας και τριαντάφυλλων, δείχνει ότι όσοι πιστεύουν ότι με την εκλογή νέου αρχηγού τα πράγματα άλλαξαν , δυστυχώς πλανώνται πλάνην οικτράν!

  Φυσικά και η Νομαρχιακή Επιτροπή Ημαθίας οφείλει να πάρει θέση επί του θέματος, εάν θεωρεί ότι το νόμιμο είναι και ηθικό,  , αντί να αρκείται στον ρόλο του "οργανωτή συγκεντρώσεων" και στην κατά το δυνατόν διακόσμηση  του πάνελ ενίοτε , ακολουθώντας κατά βήμα τις πρακτικές του τελευταίου διαστήματος της ομόλογης επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ....

1 σχόλιο:

  1. Ελα ρε Χαρη, ειρωνικα το ειπε ο Λευτερης,φορο τιμης στα ωραια ανεγδοτα που ελεγε στη βουλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή