Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016



Συγκέντρωση στελεχών της ΛΑΕ στη Βέροια.



Ετέθη θέμα παραίτησης του Λαφαζάνη υπέρ της Κωνσταντοπούλου...

 

Απρόβλεπτη εξέλιξη είχε η συγκέντρωση στελεχών της Λαϊκής Ενότητας στη Βέροια. Σημαντικός αριθμός συμμετεχόντων στη διαδικασία, έθεσε θέμα παραίτησης του Παναγιώτη Λαφαζάνη και αντικατάστασής του από την Ζωή Κωνσταντοπούλου. ...Επειδή η κατάσταση ήταν πρωτόγνωρη, επικράτησε προς στιγμήν αμηχανία και οι έχοντες την ευθύνη της διαδικασίας, έκλεισαν τον κύκλο των τοποθετήσεων και την ανέβαλλαν για αργότερα.
 Όμως είναι γνωστό στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ, πως μεταξύ των στελεχών της ΛΑΕ,που κατά κανόνα είναι από τα πλέον ανιδιοτελή στελέχη της Αριστεράς, υπάρχει ένας προβληματισμός για το εάν και κατά πόσο ο Παναγιώτης Λαφαζάνης έχει στόφα "ηγέτη", ή μήπως πρέπει να ανατεθεί η ηγεσία στην Ζωή Κωνσταντοπούλου, για να υπάρξει επανεκκίνηση στον χώρο. 
  Οφείλω όμως να συμπληρώσω, γιατί αλλιώς θα αδικούσα τους διατυπώνοντες την άποψη αυτή, ότι οι προβληματισμοί έχουν να κάνουν με την αποτελεσματικότητα του Λαφαζάνη ως επικεφαλής και σε καμία περίπτωση με την αναγνώριση των αγώνων του, της προσφοράς του στον χώρο και της πολιτικής του εντιμότητας.
  


6 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Να συμπεράνω φίλε Νίκο οτι επιλέγεις ..Βενιζέλο- Λοβέρδο -Κούλη - Ξεφτυλισμένο (κατά Ζωή!)

      Διαγραφή
    2. πΡΩΤΙΜΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ κΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ , ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΑΥΡΟ θΕΟΔΩΡΑΚΗ, Για τον ορο ξεφτυλισμενος συμφωνω με την εντελως¨χαζια¨!

      Διαγραφή
  2. Πιστεύεις ότι τα μνημόνια που εφαρμόζονται είναι η λύση? Αν ναι γιατί μέχρι σήμερα πάμε από το κακό στο χειρότερο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα εχουμε ξαναπει αυτα Χαρη. Τα μνημονια ειναι ο μονος δρομος, αλλιως πεινα. Το οτι δεν βγηκαμε ειναι αποτελεσμα της μη εφαρμογης τους. Μπλε Συριζα ειχαμε και πριν τον συριζα. Σημερα που μιλαμε βγαινουν χιλιαδες σε πρωωρη συνταξη, σπαταλουνται εκατομυρια σε επιδοματα, επιδοτησεις, φιεστες προσληψεις απο το παραθυρο.

      Διαγραφή
  3. Ας μιλήσουμε καθαρά! Στην ΑΡΙΣΤΕΡΑ συνηθίζεται πρώτα να καθορίζονται οι πολιτικές και μετά να επιλέγονται τα κατάλληλα πρόσωπα για να τις υπηρετήσουν. Μια φορά έγινε το ανάποδο (βλέπε Τσίπρας) και είδαμε τα αποτελέσματα !! Η πολιτική που έχει επιλέξει η Λαϊκή Ενότητα σήμερα έχει στον πυρήνα της την έξοδο από την Ευρωζώνη (πολύ δύσκολο εγχείρημα) και το σχηματισμό αριστερού μετώπου για το σκοπό αυτό. Ξέρει κανένας να μας πει τι γνώμη έχει η κ. Κωνσταντοπούλου για τα θέματα αυτά; Στη δική της πρόταση, η κ. Κωνσταντοπούλου θεωρεί ως σημαντικότερα τα θέματα Δημοκρατίας στη χώρα. Τα στελέχη της ΛΑΕ στη Βέροια, ας αποφασίσουν πρώτα για τις πολιτικές που θεωρούν καλύτερες για τη χώρα σε αυτή τη περίοδο και μετά ας προτείνουν και πρόσωπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή