Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Εισαγωγικό σημείωμα.

Σήμερα ξεκινά μια νέα προσπάθεια δοκιμαστικά σε πρώτη φάση. Πρόκειται για εβδομαδιαία "σελίδα" ανάλυσης και παρουσίασης των όσων συμβαίνουν γύρω μας και όχι καθημερινή παρουσίαση. Άλλωστε στο νομό μας μια πλειάδα άξιων συναδέλφων καλύπτει με επάρκεια τις ανάγκες άμεσης ενημέρωσης. Φιλοδοξούμε να συμβάλλουμε στο να αρχίσουν οι πολίτες  να σχολιάζουν, να διατυπώνουν άποψη, να ασκούν δημόσια κριτική. Περιμένουμε τα σχόλιά σας, τις απόψεις σας , τις παρατηρήσεις σας. Φυσικά τα πρώτα "φύλλα" θα έχουν τα αναμενόμενα λάθη, τις ατέλειες, τις αστοχίες, θέλουμε μόνο στην πορεία να περιορίζονται. Να ευχαριστήσω τους καλούς συναδέλφους για την αμέριστη συμπαράσταση , ιδιαίτερα τον "Λαϊκούρα", τον "Πληροφοριοδότη" και τα "Χρονικά".

Πατάμε  "δημοσίευση" και καλό ταξίδι στο "prasino-mili".

10 σχόλια:

  1. Περιμενουμε με ανυπομονησία τα πικάντικα του νόμου!!! Ευχομαι να γράψει πολλα μίλια το "πράσινο μίλι"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλή αρχή!! ανυπομονούμε να διανύσουμε μίλια και μίλια στα "πικάντικα" του νομού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά χλμ στο νέο ξεκίνημα...Πολλά τα χλμ στον συγκεκριμένο χώρο αλλά ότι καινούριο γίνεται γεμίζει ελπίδες...Καλό ξεκίνημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρώτον, γιατί μίλι όταν το μίλι την έκανε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και μας άφησε χιλιόμετρα Δεύτερον γιατί πράσινο όταν το πράσινο μας άφησε κι αυτό χρόνους. Καλά χιλιόμετρα εύχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συναρπαστικό το ταξίδι που ξεκίνησες!!! Αν λάβει κανείς υπ όψη το μαχητικό του χαρακτήρα σου και τη δίψα σου για την ενασχόληση[δημοσιογραφική και μή] με τα κοινά,θα κάνεις πολύ δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χάρη εύχομαι να κάνεις πολλά μίλια,όμως αυτό το χρώμα που το θυμήθηκες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η καρέκλα του δημοσιογράφου γνώμης είναι ηλεκτρική, ελπίζω βέβαια η δική σου στο τέλος του πράσινου μιλίου να είναι απλά ηλεκτρικά θερμαινόμενη....
    Καλοτάξιδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή