Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018



Άντε ρε υποκριτές....







  
  Με εκπλήσσει που εκπλήσσονται δήθεν όλοι και πρώτοι οι αριστεροί, για τα όσα συνέβαιναν στον τόπο μας !!! Εκτός του ότι δεν μετείχαν βεβαίως οι ψηφίζοντες αριστερά, αλλά μόνο οι "άλλοι", δεν είχαν ακούσει και κάτι σχετικό.

Λοιπόν σας ενημερώνω αφού όλα γίνονταν εν αγνοία σας...

Οι γιατροί, μεταξύ αυτών σε περίοπτη θέση αναλογικά και οι αριστεροί, έπαιρναν φακελάκι, φυσικά οι αριστεροί ξεχώριζαν από τη  φράση.."μα δεν ήταν ανάγκη, θα νομίσει και κανείς ότι τα ζήτησα..."

Οι καθηγητές έκαναν ιδιαίτερα και μεταξύ αυτών και οι αριστεροί  αναλογικά και ίσως κάτι παραπάνω, αλλά αυτοί ξεχώριζαν από τις τιμές, όχι  κάτω από 50 ευρώ την ώρα και από τη φράση..."είναι πάγια θέση της αριστεράς η αξία της γνώσης και η άρνηση υποβάθμισής της..."

Οι ιδιώτες έκλεβαν την εφορία μανιωδώς και σε κάθε ευκαιρία , δηλώνοντας μεσοσταθμικά το ένα δέκατο των εσόδων....Ακριβώς το ίδιο έκαναν και οι αριστεροί, μόνο που αυτοί είχαν ισχυρή επιχειρηματολογία..."σιγά μην ενισχύσουμε το αστικό κράτος..."

Οι ιερείς αλληθώριζαν κάθε Κυριακή προς τον δίσκο αν γέμισε και η σύζυγος τα έριχνε στη βαθιά τσάντα της, μόλις "πήγαιναν" στο ιερό...Οι αριστεροί πρώτα τα διάβαζαν για  μην πάνε αδιάβαστα...

Οι ασχολούμενοι με τα των ελέγχων των δημοσίων έργων είχαν ένα ποσοστό περί το 3% για ενίσχυση του ταμείου τους (ατομικό για τον καθένα), οι αριστεροί έβρισκαν στην τσέπη τους φάκελο ευμεγέθη, που περιείχε χρήματα, μετά τη συνάντηση με τον εργολάβο και πάντα είχαν την ειλικρινή απορία ..."μα που βρέθηκαν αυτά τα χρήματα..." και που φυσικά δεν τα επέστρεφαν, αφού δεν ήξεραν ποιος τα έδωσε...

Το πολιτικό προσωπικό ήταν όλοι λαμόγια και τα αρπάζανε ... Αθώοι ήταν , οι αριστεροί, που δεν είχαν ταμείο στα χέρια βέβαια ακόμη και όσοι μετακόμισαν στο Συριζα (Κουρουμπλής, Μπόλαρης...), μην παραλείψω και τους πεμπτοφαλαγγίτες Καραμανλικούς... Αθώοι, εκκλησιαστικοί τύποι..


Τόση υποκρισία....Κουτόχορτο νομίζετε ότι τρώμε;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου