Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018


Ιφιγένεια Βλαχογιάννη! 
Σταθερά βήματα....





  
  Είναι σύνηθες φαινόμενο η περιφέρεια να μυθοποιεί πρόσωπα που δραστηριοποιούνται στο "κέντρο" και να υποτιμά πρόσωπα με ικανότητες που δραστηριοποιούνται στην τοπική κοινωνία. Είναι το γνωστό του θυμόσοφου λαού "κανείς προφήτης στον τόπο του".

 
  Η Ιφιγένεια Βλαχογιάννη πολιτικά κινείται στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας, συμμετέχει σε φορείς και συλλόγους της πόλης..
μας χωρίς να της αναγνωρίζεται η προσφορά είναι αλήθεια.Επέλεξε μάλλον  να ξεφύγει από τον μικρόκοσμο των μικρών και ιδιοτελών απολίτικων συγκρούσεων και να κάνει ένα βήμα παραπέρα.


  Ως πρόεδρος των ιδιοκτητών ακινήτων του νομού μας και συνοδευόμενη από τον αντιπρόεδρο και διαπρεπή νομικό Φώτη Καραβασίλη, συμμετείχε στο ετήσιο συνέδριο της ΠΟΜΙΔΑ στην Αθήνα. Με την ιδιότητα αυτή συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, καθώς επίσης και με πλειάδα στελεχών της Νέας Δημοκρατίας. Είναι κοινό μυστικό ότι και σε κομματικό επίπεδο υπάρχει αναζήτηση στελεχών με άποψη. Εικάζω ότι οι επισκέψεις αυτές είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για "άνοδο" στο κομματικό στερέωμα....Η Ημαθία μόνο κέρδος μπορεί να έχει από την πολιτική ενασχόληση σε κεντρική θέση στελεχών της. 

Παρακινδυνευμένη προσωπική διατύπωση, αλλά λογική, θα θεωρούσα την προώθησή της σε μια θέση του ψηφοδελτίου στις βουλευτικές εκλογές όποτε αυτές προσδιοριστούν....
Why not...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου