Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018



Η διεφθαρμένη Αριστερά.


 


   Διόγκωσαν με πρωτοφανή ρυθμό τα ποσοστά τους, μιλώντας για το άμεσο σταμάτημα των καταστροφικών μνημονίων, την οποία καταστροφή αποδείκνυαν οι πολιτικοί απατεώνες και με οικονομικά στοιχεία!!!!!. Για να εφαρμόσουν την επομένη τα σκληρότερα μνημόνια που γνώρισε ο τόπος και την πιο άγρια αφαίμαξη πλούτου από τους μέσους και κατώτερους οικονομικά προς τους έχοντες.

  Μεγάλωσαν την φτώχεια οδηγώντας τέσσερα εκατομμύρια Έλληνες πολίτες στην οικονομική αδυναμία...
να ανταποκριθούν στις δημιουργηθείσες οικονομικές υποχρεώσεις και από την υπερφορολόγηση έδωσαν "βοηθήματα" στους μη έχοντες ζητώντας την αναγνώριση της Αριστεροσύνης τους!!!!Τέτοιο θράσος...

  Καταδίκασαν την συνεργασία του Βενιζέλου με τον Σαμαρά ως ανεπίτρεπτη πολιτική συνεύρεση, για να συνεργαστούν την επομένη της εκλογικής νίκης με έναν περίεργο ακροδεξιό και εμμονικό με την εξουσία Καμένο, ο οποίος άλλοτε μυξοκλαίει  μπροστά στον αρχιεπίσκοπο δηλώνοντας πίστη και υποταγή, άλλοτε ντύνεται βατραχάνθρωπος διασκεδάζοντας τις γραμματείς του υπουργείου, άλλοτε καταγγέλλει την αντιπολίτευση με χυδαίες εκφράσεις, για να πάρει θέση λίγο μετά στην ίδια στάση ...(η γνωστή του θέση στα τέσσερα...).

  Παρίσταναν τους φτωχούς αγωνιστές συμπαραστάτες του χειμαζόμενου εργάτη, για να αποδειχτεί ότι τελικά ήταν γόνοι οικογενειών με πλούτη αμύθητα και στην αριστερά βρέθηκαν επειδή ήταν η μόδα της εποχής, ή επειδή στη δεξιά ήταν καλυμμένος ο χώρος.( Υπενθυμίζω το ότι ο υπουργός της κυβέρνησης λησμόνησε να δηλώσει περί τα δύο εκατομμύρια ευρώ!!!!!).

  Πέσαν με τα μούτρα στο χρήμα που έδωσε η "καλή θέση" που τους έδωσε το κόμμα και μπουκωμένοι από τη μάσα αδυνατούν να μιλήσουν πλέον για σοσιαλισμό, χαμογελούν απαξιωτικά σε κάθε πολίτη που τους υπενθυμίζει το "αριστερό τους παρελθόν" απαντώντας προκλητικά και κυνικά ότι "αυτά ήταν για όταν είμασταν στο 3%!!!!

  Για όσους  εξακολουθούν να έχουν αμφιβολία για τις πραγματικές τους πολιτικές πεποιθήσεις επαναλαμβάνω αυτό που ο επικεφαλής του γιούρογκρουπ Βίζερ δήλωσε..."Ο Συριζα είναι ο μόνος που πραγματικά αγκάλιασε  τα μνημόνια..."και δεν ντρέπεται κανένας τους!!!

Αλίμονο σε όσους επένδυσαν τις ελπίδες τους σε τέτοιου τύπου προσκυνημένους αριστερούς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου