Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Ραδιοφωνική εκπομπή prasino-mili στους 97.7 στο ράδιο Αvena.




  Την Κυριακή 28/01/2018 στις 7.30 το βράδυ στο ράδιο avena  και στους 97.7 στην εκπομπή prasino-mili:



Η σύμβουλος των φυσικών Αριάννα Πιπιλιαγκοπούλου μιλά για το εξαιρετικά ενδιαφέρον πείραμα του Cern. Με απλές λέξεις περιγράφει το περιεχόμενο της όλης προσπάθειας, την επιστημονική ανακάλυψη και την αξία αυτής. Μια συνέντευξη που αξίζει να παρακολουθήσετε, πέρα από τα τετριμμένα.



Αμέσως μετά ο καλός φίλος και αυτοδιοικητικός στην περιοχή της Νάουσας Γιάννης Κελεσίδης, καταθέτει την δική του άποψη για την πρόταση της δημοτικής αρχής να δημιουργηθεί στα όρια του Δήμου φυτεία κάνναβης για ιατρικούς σκοπούς. Φυσικά η παρουσία του Γιάννη Κελεσίδη έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον διότι φημολογείται ότι είναι ένα από τα πρόσωπα που βολιδοσκοπεί η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας για τις βουλευτικές εκλογές. 

Η Κατερίνα Στριάκα μιλά για τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής και δίνει τις δικές της προτάσεις για τους καλούς φίλους της εκπομπής .


Σχολιάζουν την επικαιρότητα με τον γνωστό τρόπο οι Χάρης Καφτεράνης, Τάσος Καμπάνης και Στέλιος Κουρνιάκος.


Ευελπιστούμε στην ενεργοποίηση του καλού φίλου και έμπειρου περί τα αγροτικά Ρούλη Καραλιόπουλου, ο οποίος μονάζει εσχάτως ενθυμούμενος τα πολιτικά σφάλματα που διέπραξε, εκλιπαρώντας για συγχώρεση...




Ράδιο Avena στους 97.7 την Κυριακή στις 7.30 το απόγευμα.
Μην τη χάσετε..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου