Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Δήμος Βέροιας.

Δύο κατηγορίες από "τρύπες"...


Τα επιτεύγματα της παρούσας δημοτικής αρχής μπορούν να συνοψιστούν σε δύο μεγάλες ομάδες.

Τρύπες στους δρόμους. 

Είναι πλέον επικίνδυνο ακόμη και μέρα μεσημέρι το να έχουμε νεκρό από την κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο εντός των ορίων της πόλης.Κλασσική περίπτωση, που χρήζει εισαγγελικής παρέμβασης, λόγω εμφανούς επικινδυνότητας, η τρύπα τεραστίων διαστάσεων που χάσκει στον δρόμο κάτω από την ελιά προς την πυροσβεστική. Ας το δουν απλώς οι αρμόδιοι, θα καταλάβουντην επικινδυνότητα του θέματος.


Η ειρωνεία είναι ότι την ώρα που οι δρόμοι της πόλης θυμίζουν βομβαρδισμένο Χαλέπι, ο δήμος εξαγγέλλει αναπλάσεις με λευκό μάρμαρο και πολυτελείς επιστρώσεις σε κεντρικούς δρόμους, με απώτερο και μοναδικό σκοπό την αλίευση ψήφων...Η παρούσα δημοτική αρχή είναι κατώτερη των περιστάσεων, δυσφορεί κάθε που αναφέρονται τα αρνητικά της και επιδιώκει με γελοιότητες να εμφανιστεί ως καινοτόμα. Να σημειώσω ότι σε αλλαγή ελαστικών δύο αυτοκινήτων, από τους οκτώ τροχούς , οι τρεις παρουσίασαν βλάβη στις ζάντες...Ο νοών νοείτω...

Η δεύτερη μεγάλη κατηγορία είναι οι τρύπες στο νερό.



Αναφέρομαι στην περίπτωση γέφυρας Κούσιου, όπου είχαμε μετά από δεκαετία σχεδόν, άλλη μια τρύπα στο νερό!!!



 
Στο περίφημο κολυμβητήριο, που ενώ όλοι οι Δήμοι χαμηλότερων οικονομικών δυνατοτήτων ολοκλήρωσαν ένα κολυμβητήριο , εμείς κάναμε μεταφορικά και κυριολεκτικά άλλη μια τρύπα στο νερό!!! 


Στο θέμα των αδέσποτων πλέον στον Δήμο μας κυκλοφορούμε κατά ομάδες από τον φόβο της εμπλοκής, λόγω της ανικανότητας της δημοτικής αρχής να τελειώσει με το θέμα.Μας κούρασαν οι συνεχείς διαβεβαιώσεις άνευ αντικρίσματος. Έλεος.

Το μόνο που περπατά είναι μικροτακτοποιήσεις, αναθέσεις κοπής χόρτων (αλήθεια γιατί γίνεται η εργασία αυτή με απευθείας ανάθεση σε εργολάβο, ο Δήμος είναι ανίκανος και αυτό ακόμη να φέρει εις πέρας, ούτε χόρτα δεν είναι σε θέση να κόψει; Για το θέμα θα επανέλθουμε...) και επιχειρήσεις συνευρέσεως με όμορους θεωρητικά πολιτικούς χώρους, στην προσπάθεια διατήρησης της καρέκλας...

 Όλα για την καρέκλα γίνονται τελικά...Για ένα μισθουλάκο...Τόσο απλά , τόσο φτηνά....

Και αφήστε τα μουτράκια...Ασχημίζετε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου