Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Ιωάννης Ιασ. Βελέντζας
Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

 

Μετά από 10 χρόνια συνδικαλιστικής περιήγησης, 21 χρόνια γάμου και 25 χρόνια ως ελεύθερος επαγγελματίας, κατέληξα να ντύνομαι στη "μπουτίκ μπαμπάς-μαμά" και να τρώω στο "μάρκετ πεθερός-πεθερά"!

ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ!

Καλησπέρα φίλοι μου,
το δεκαπενθήμερο που μας άφησε, "κυριάρχησε" μεταξύ άλλων η εκλογή επικεφαλής της κεντροαριστεράς, η οποία έχει πλέον πρόεδρο την κόρη του Γ. Γεννηματά, τη Φώφη.
Πεποίθησή μου ήταν και είναι, ότι τα "ηνία" πρέπει να δίδονται στους νέους ανθρώπους, οι οποίοι ακόμη και εάν αποδεικνύονται κατώτεροι του μετρίου (με εξαίρεση τους κυβερνώντες που είναι κάτω του μηδενός!), θα συνεχίζουμε μέχρι να βρούμε τους ικανούς.
Θεωρώ αδιανόητο, πέραν κάθε λογικής, να επιμένουν διάφοροι Λαλιώτηδες, να μας "βασανίζουν"!
Για ευνόητους λόγους, η νέα πρόεδρος πρέπει να τους "εξαφανίσει" και γρήγορα μάλιστα.


Με αφορμή όμως τις συγκεκριμένες εκλογές, πέσανε και οι μάσκες των διαφόρων φασιστοειδών, τα οποία κρύβονται πίσω από το προσωπείο, του προοδευτικού!
Όταν φίλοι μου, λαμβάνουν χώρα, συμμετοχικές διαδικασίες, είναι προφανές ότι ο κάθε δημοκρατικός πολίτης θα χαρεί.
Πως είναι δυνατόν να λυπάται και να θυμώνει, κάποιος όταν προσέρχονται πάνω από 200.000 πολίτες για την εκλογή ενός προέδρου. Μόνο από χαρά και ικανοποίηση, πρέπει να "κατεχόμαστε"!
Όταν όμως έχεις να κάνεις με πολίτες, μη δημοκράτες, θιασώτες ολοκληρωτικών καθεστώτων, πολιτών που τους ενδιαφέρει η ικανοποίηση των εμμονών τους και τίποτα άλλο, τότε αντιδρούν.
Η αλήθεια είναι ότι πολλοί στενοχωρηθήκανε από την επιτυχία της συγκεκριμένης διαδικασίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ φίλοι μου, ήταν ένα κόμμα που πάλευε να τσιμπήσει ένα ποσοστό πάνω από 3% για να εισέλθει στο ελληνικό κοινοβούλιο.
Όταν το κακό ΠΑΣΟΚ, το άθλιο, το αρρωστημένο, είδε ότι πλέον τα πράγματα, αλλάζουνε, πήδηξε και βρήκε καταφύγιο, στον Αλέξη και το τσίρκο του, συγνώμη την παρέα του ήθελα να πληκτρολογήσω!
Συγκεντρωθήκανε οι διάφοροι Κολλάδες και Φωτόπουλοι και σε συνδυασμό με τον άκρατο λαικισμό (μορφή φασισμού!) και τα ασύστολα ψεύδη, "αρπάξανε" την διαχείριση της χώρας.
Και πονηρά σκεπτόμενοι, αφού πήραμε το μισό ΠΑΣΟΚ, γιατί να μην πάρουμε και το άλλο μισό και να τους διαλύσουμε. Αυτό επιθυμούσανε.
Για αυτό και αντιδράσανε στην θετική ανταπόκριση του κόσμου, στη δημιουργία ενός νέου φορέα.

Αρκετά όμως με την τη νέα κεντροαριστερά.
Ας περάσουμε στην μαχόμενη αριστερά, σε αυτή που είναι δίπλα στον πολίτη, ζωντανό ή νεκρό.
Ένας τέτοιος μάχιμος αριστερός, είναι και ο αντιπερειφερειάρχης, ο οποίος φόρεσε το κίτρινο μπουφάν και εμφανίστηκε σε κεντρικό κανάλι για  να ταίσει σανό στα γίδια, εμάς δηλαδή!
Τι μπορεί όμως να περιμένει κανείς όταν η περιφερειάρχης εμφανίζεται ως θλιμμένη χήρα για να πει ότι έκανε ότι ήταν απαραίτητο.
Διατάξαμε να κλείσουν τα σχολεία, τα νερά να μην ξαναέλθουν, οι χείμαρροι να δούνε τον βατραχάνθρωπο υπουργό και να φοβηθούνε, η αλήθεια είναι ότι πέσαμε έξω, δεν εκτιμήσαμε σωστά, δεν περιμέναμε τώρα τα νερά, τα αντιπλημμυρικά θα γίνουν, αλλά με το παλαιό ημερολόγιο, και ανέλαβε δράση και ο σύμβουλος της στρατηγικής για να διώξει τον στρατηγό βροχή και την καταιγίδα, πληκτρολογώντας:
"φασιστάκη ξεπλυμένο του καιρού σίχαμα. Μην τολμήσεις να ξαναβρέξεις!"
"σου χαρίζω τη σημερινή μέρα, σίχαμα φασιστικό, του στρατηγού φαινόμενο, τρίχα".
"άντε άνοιξε κανένα βιβλίο, σίχαμα και κατάντια των καιρικών φαινομένων, φασιστάκι βρωμιάρα βροχούλα".
"σε τρομάζω και άντε να εξαφανιστείς παλιοφαινόμενο".

Και μια που η κουβέντα έφθασε και στα φαινόμενα θα κλείσουμε με φαινόμενο και Βασίλη Καρρά:
"Φαινόμενο δεν είναι οι κεραυνοί και οι καταιγίδες,
ούτε το πώς χτίστηκαν παλιά οι πυραμίδες"

Σε στίχους ΣΥΡΙΖΑ:
"φαινόμενο δεν είναι οι κεραυνοί και οι κυκλώνες,
ούτε το πώς ήλθανε στην εξουσία οι απατεώνες"

Φαινόμενο δεν είν’ ο τρόπος που η γη γυρίζει,
ούτε η τιμιότητα που σήμερα σπανίζει.

"φαινόμενο δεν είναι ο τρόπος που η Θεανώ μαγειρεύει
ούτε ο τρόπος που ο Κουτσονίκας αγορεύει"

Πάντως η αλήθεια είναι φίλοι μου, ότι στην κυβέρνηση υπάρχει στρατηγική και μάλιστα σε βάθος, η οποία αποκαλύπτεται σιγά-σιγά.
Επειδή για τις καταστροφές φταίνε τα φαινόμενα, η κυβέρνηση, της δεν ξέρω ποιας αριστεράς, αποφάσισε να τα ελέγξει, για αυτό ο υπουργός Παππάς δημιούργησε τη διαστημική υπηρεσία.
Φέρτε μας τους εξωγήινους!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου