Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017



Τομ Κρουζ... ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας...









Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν:



Ή ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης την "είδε" Τομ Κρουζ από την ταινία Top Gun  και φόρεσε την στολή του πιλότου ελικοπτέρου για τις ανάγκες της φωτογράφισης και μόνο,..
οπότε δεν συντρέχει λόγος σοβαρής αναζήτησης, ελπίζοντας ότι τα παιδιαρίσματα του Δημάρχου θα τελειώσουν με το ότι φόρεσε και  στολή του πιλότου, για να ασχοληθεί επιτέλους  και με τα προβλήματα του Δήμου.

Ή η πτήση έγινε ,ο Δήμαρχος έκανε την βόλτα του με  ελικόπτερο του ελληνικού στρατού και κάποιος θα πρέπει να μας εξηγήσει, ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει οι οικονομικά στενάζοντες Έλληνες πολίτες, να πληρώσουν το καπρίτσιο κάποιου, ο οποίος εξελέγη Δήμαρχος και όχι Πτέραρχος στο κάτω κάτω!!!

  Δεν νομίζετε τόσο ο "συγκυβερνήτης" Γκυρίνης, ιπτάμενος εδάφους, όσο και ο διοικητής της μοίρας, ότι η χώρα δεν σηκώνει αστειάκια και μικροεξυπηρετήσεις,που απλά τονώνουν την χαμηλή αυτοπεποίθηση και την κακώς νοούμενη χωριατά του κάθε περίεργου που την είδε Τομ Κρούζ σε πάχυνση ...



 
Αν έχει κάποια αξία, με το ποσό που δαπανήθηκε για τα καύσιμα μια πτήσης άνευ λόγου, μόνο για να νιώσει κάποιος "εξουσία", αυτό το μικρό θα ήταν σήμερα στη ζωή...Ψιλά γράμματα θα μου πεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου