Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Κάποιοι μόλις ανακάλυψαν τον πηλό..


Διαβάσαμε τις τελευταίες ημέρες την χαρμόσυνη είδηση ότι ο Δήμος Νάουσας βρήκε τον τρόπο να λύσει εν μέρει το ενεργειακό πρόβλημα της πόλης, πρώτος αυτός και για τον λόγο αυτό αυτοβραβεύτηκε, με ένα σύστημα παραγωγής ενέργειας από τα νερά που χρησιμοποιεί η πόλη...


 
Θλίβομαι  να ενημερώσω τον πρωτοπόρο Δήμαρχο ότι το σχετικό σχέδιο και οι μελέτες υπάρχουν ως σκέψη και ολοκλήρωση από την εποχή που ο Αντώνης Τσιάρας ήταν πρόεδρος στην ΔΕΥΑ Βέροιας.
 Η μόνη διαφορά είναι ότι ο συγκεκριμένος πολίτης θεώρησε αυτονόητο το να αναζητήσει λύσεις και υπερφύαλο να τις παρουσιάσει ως πρωτοπορία,παρότι το εδικαιούτο κατά προτεραιότητα, εν αντιθέσει με το πολιτικό προσωπικό του Δήμου Νάουσας.

  Σε ένα που δικαιούστε να καμαρώνετε είναι ότι ενώ οι προτάσεις γίνανε, οι Δήμαρχοι που ακολούθησαν στάθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων...Να φανταστείς Δήμαρχε δεν κατάφεραν να εκλέξουν ούτε έναν ξάδελφο στο Δημοτικό Συμβούλιο, να του νοικιάσουν κάτι από τα περιουσιακά στοιχεία του Δήμου, επιτέλους να έλθει η υγιής δεξιά ανάπτυξη που έρχεται, φαίνεται από μακριά , στον δικό σας...Τι να συζητάμε...

  Καλή Χρονιά και καλές δουλειές...

2 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Δεν υπαινίσσομαι κάτι μεμπτό, μόνο που παριστάμενος σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , έμαθα ότι το κυλικείο μιας αίθουσας του Δήμου το νοίκιασε νομίμως βεβαίως εξάδελφος του κ Δημάρχου φέρων το ίδιο όνομα. Οι ανίκανοι δικοί μας ούτε ένα πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης, ξέδελφο ή κάτι συναφές δεν ήταν σε θέση να εκλέξουν...Αυτό.

      Διαγραφή