Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

Αθώα πολιτικά προσωπάκια...

Σκοτεινή  Novartis...

   Έκπληξη και προβληματισμό βαθύτατο προκάλεσε η αποκάλυψη από αμερικανικές εταιρείες ενός σκανδάλου, που χρόνια τώρα καταλήστεψε τα ασφαλιστικά ταμεία στη χώρα μας, σε συνεργασία με εγχώριους αξιοσέβαστους επιστήμονες, γιατρούς, πανεπιστημιακούς, ακούγεται για υπουργούς χωρίς να αποκλείεται και η συμμετοχή  κάποιου πρωθυπουργού ίσως...Η απορία αποτυπώθηκε ανάγλυφα στο καθαρό και έντιμο πρόσωπο του πολιτικού μας προσωπικού,ιδιαίτερα στα πρόσωπα των ανδρών, καθότι υπάρχει δυσχέρεια στο να φανεί στο πρόσωπο των γυναικών, όχι ότι δεν υπάρχει, όμως  λόγω της μεγάλης ποσότητας σοβατεπί, δεν γίνονται ορατές τέτοιες μεταβολές. Κυριολεκτικά θρήνος και οδυρμός για το ότι δεν γνώριζαν (και που να το ξέρουν είναι αλήθεια...) ότι στα νοσοκομεία κυκλοφορούν κάποιοι κύριοι, ιατρικοί επισκέπτες ονομάζονται κατ ευφημισμό, οι οποίοι παρουσιάζοντας την πραμάτεια τους, έχουν και μια φιλική συζήτηση, ιδιωτικώς συνήθως, με τον "έντιμο γιατρό" στο γραφείο του, ευτυχώς όχι με όλους.
 
Μόλις τώρα πληροφορήθηκαν ( και που να το ήξεραν είναι αλήθεια..) ότι υπάρχουν γιατροί που έχουν μετατραπεί σε τουρίστες ανά την υφήλιο μετέχοντας σε "συνέδρια" που χρηματοδοτούν φαρμακευτικές εταιρείες και όλως τυχαίως στις συνταγές τους δίνονται σωρηδόν τα φάρμακα της εταιρείας που κάλυψε τα έξοδα του τουρισμού, τα οποία θεραπεύουν προφανώς πάσαν νόσο και αν δεν θεραπεύουν δεν κάνουν και κακό ..άμεσα τουλάχιστον...
  (Στην εικόνα η αίθουσα είναι άδεια...Είναι γιατί οι σύνεδροι κάνουν τουρισμό...)

 
Μόλις τώρα έμαθαν ότι το ιατρικό σώμα έχει την τιμή να έχει στις τάξεις του γιατρούς, που με αιματηρή οικονομία,και ορθή χρήση του πενιχρού μισθού, χτίσανε βίλες, αγοράσανε παραθαλάσσια οικόπεδα, αποκτήσανε παλλακίδα, πανάκριβα αυτοκίνητα, με μισθούς μέσου υπαλλήλου!!!

  Τώρα όμως που το μάθανε, φαντάζομαι θα πάρουν τα ηλεκτρονικά συνταγολόγια όσων έγραφαν σωρηδόν τα συγκεκριμένα φάρμακα και θα προχωρήσουν σε έλεγχο των οικονομικών τους στοιχείων. Θα ζητήσουν τις καταστάσεις των συμμετεχόντων στα "επιστημονικά συνέδρια" και θα ελέγξουν ομοίως τα οικονομικά τους. 

  Φυσικά δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι θα λάμψει η αλήθεια, όλα θα έλθουν στο φως,πιο συγκεκριμένα θα χυθεί άπλετο φως (άπλετο..όχι άπλυτο που είναι και θαμπό...) και  οι ένοχοι θα τιμωρηθούν παραδειγματικά!!! 

  Όπως συνέβη και με τη siemens...

   Κακοπροαίρετοι λένε ότι ο επικεφαλής της νοθείας μάλλον θα γίνει αρχηγός συντηρητικού νεοφιλελεύθερου κόμματος, οι δημοσκοπήσεις σε σύντομο χρόνο θα τον φέρουν ψηλά, η novartis, μετανοούσα για το κακό που έκανε , θα βοηθήσει και η χώρα θα αποκτήσει τον επόμενο έντιμο και μακριά βλέποντα πρωθυπουργό...
Όπως συνέβη και με  τη siemens...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου