Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017



Νίκος Λιολιόπουλος, έφερε τα πάνω κάτω...


  
   Οι πρώτες ανακοινώσεις και παρουσιάσεις "αξιολογηθέντων" από επιτροπή του κόμματος της ΝΔ, προκάλεσαν  οργή στη βάση της παράταξης. Φυσικά η Ημαθία δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Η ανακοίνωση μεταξύ των δεκαπέντε πρώτων του υιού Παπαντωνίου (Του γνωστού υπουργού του ΠΑΣΟΚ, εγνωσμένου πολιτικού κύρους και εντιμότητας βεβαίως, να μην παραλείψω να αναφέρω και τις ιδιαίτερες δεξιότητες σε μεθόδους ανάπτυξης της χώρας με ειδίκευση την χρηματιστηριακή πορεία εξόδου από τα αδιέξοδα...), αντιμετωπίστηκε ποικιλοτρόπως,από άλλους με χλευασμό,από άλλους με σαρκασμό και από άλλους με οργή...


  Αντιδράσεις όμως υπήρξαν και για την επιλογή του συντοπίτη μας Νίκου Λιολιόπουλου, ο οποίος κατάφερε για άλλη μια φορά να ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα και να αποτελέσει το πρόσωπο της ημέρας. Οι αντιδράσεις στην περίπτωση αυτή ήταν εμφανώς λιγότερες , αφορούν δύο το πολύ τρία πολιτικά πρόσωπα, άλλα έχοντα δίκαιο, άλλα όχι,και υπήρξε και μερίδα  μελών που άλλοι εντίμως και άλλοι δολίως τοποθετήθηκαν στο θέμα  της συμμετοχής του κ. Λιολιόπουλου στα δρώμενα του χώρου.

  Ειδικότερα.

 
Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ημαθίας Παναγιώτης Παλπάνας με ευγένεια ,χωρίς σχόλια και κρίσεις δέχτηκε τις σχετικές αναφορές του Αθηναϊκού τύπου και με την πολιτική του αυτή στάση , άνοιξε "δρόμο εισόδου" στον επιλεγέντα συνοδοιπόρο και φυσικά κάλυψε την απόφαση της επιτροπής, μη επιτρέποντας περαιτέρω αντιδράσεις. Σοφή η στάση του, προέκρινε το γενικότερο "κέρδος" της παράταξης,αντί της ανέξοδης και εύκολης κριτικής που θα ικανοποιούσε ίσως την βάση του χώρου, αλλά θα της στερούσε  ψήφους που ενδεχόμενη υποψηφιότητα του κ.Λιολιόπουλου θα "έφερνε" στην παράταξη.

 
Ο βουλευτής Απόστολος Βεσυρόπουλος τρίβει τα χέρια του από τη χαρά του αποδεχόμενος την απόφαση, αν δεν συνέβαλε με την γνωστή μέθοδο της αφανούς προτροπής στη λήψη αυτής, διότι ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Νίκου Λιλιόπουλου, αποκλείει μάλλον την συμμετοχή ενός ανερχόμενου νέου πολιτικού από την περιοχή του Ρουμλουκιού, του Τάσου Μπαρτζώκα , ο οποίος το τελευταίο διάστημα είχε "ψηλώσει" επικίνδυνα στην ευρύτερη περιοχή και όχι μόνο.

 
Μένεα πνέει ο Τάσος Μπαρτζώκας και δικαίως, ο οποίος βλέπει να τίθεται εν αμφιβόλω η συμμετοχή του στις επικείμενες εκλογές. Έχει ήδη δύο συμμετοχές και τα εκλογικά αποτελέσματα της προηγούμενης εκλογικής αναμέτρησης έδιναν το δικαίωμα να αισιοδοξεί στις επερχόμενες εκλογές για μια βουλευτική έδρα.Θα έπρεπε να έχει διαβάσει ότι ο Ηρώδης ήταν ένας ψηλός θρησκευόμενος τύπος....

 
  Αυτοί που έχουν απόλυτο δίκαιο να αντιτίθενται στην επιλογή στελεχών σε βάρος τους, είναι αυτοί που την εποχή που η ΝΔ στης Ημαθία έψαχνε για υποψηφίους και όλοι κοιτούσαν με λατρεία τα νυχάκια τους, μπήκαν μπροστά στον αγώνα, διέθεσαν χρήμα χρόνο και κυρίως ψυχή, και σήμερα αντιμετωπίζονται ως περιττό βάρος...Όμως θα πρέπει οι κάθε είδους επιτροπές και επιτροπάτα να θυμούνται ότι η ισχύς του αδικημένου είναι πολλαπλάσια της συνήθους....   
  Θα τρίβουν τα μάτια τους αλλά θα είναι αργά...Περισσότερα σύντομα...Με φωτογραφικό υλικό....

5 σχόλια:

  1. Χάρη, δεν ήρθα να συγκρουστω με κανεναν, είναι μια πρωτογνωρη διαδικασία στην οποία είχα την μεγάλη προσωπική τιμή να επιλεγώ.
    Η νέα ΝΔ του Κυριακού μας χωράει ολους, όσους πιστεύουμε στις αρχές και τους στόχους της και θα είμαστε στρατιώτες στη μάχη, χωρίς διακρίσεις, βαθμούς η .....επετηρίδες. Περισσότερα στην εκπομπη.(Ν.Δ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπα; Κείμενο για την ΝΔ και να μην πλέκεται το εγκώμιο της Καρατζιούλα ή, έστω, του Τσαβδαρίδη; Πάει χάλασε και ο Χάρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζητώ συγνώμη...Παράλειψη...Δεν θα επαναληφθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά με αυτά που διαβάζω βλέπω και ακούω κοντεύω να χάσω και τα λίγα μαλλιά που μου μείνανε δεν είναι κρίμα??!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κ θεοδωρακοπουλε επειδή υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να τρεχούμενα μαζί πόρτα πόρτα, όπως έχω υποσχεθεί σε κάποιον, ελπίζω να μου τονπειτε και εμένα τοτε, ποιος είναι ο λογος που θα χάσετε τα μαλιά σας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή