Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Ειλικρινής απορία....







  Ενημερωθήκαμε από την διοίκηση του χιονοδρομικού κέντρου Σελίου ότι την Δευτέρα 9/01/2017 και την Τρίτη 10/01/2017 το χιονοδρομικό θα είναι κλειστό λόγω συντήρησης των μηχανημάτων....
Υπενθυμίζω ότι αυτές τις ημέρες είναι που άρχισε η χιονόπτωση , ευλογία φαντάζομαι για όλα τα άλλα χιονοδρομικά, εκτός του δικού μας.
  Εκεί που θεωρήσαμε ότι τα είδαμε όλα , διαβάζουμε έκπληκτοι στα τοπικά μέσα ενημέρωσης...


  Το κείμενο κάτω από την εικόνα έγραφε:

"Ενημερώνουμε ότι το κέντρο σήμερα Τετάρτη 11/01/2017 θα παραμείνει κλειστό λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων με έντονες χιονοπτώσεις (!!!!!!!!). Για την λειτουργία θα ενημερωθείτε εκ νέου αύριο το πρωί εκτάκτως."

Ερωτώ ειλικρινά και περιμένω απάντηση, αν στις πρώτες χιονοπτώσεις δεν λειτουργείτε λόγω μη συντηρημένων μηχανημάτων και στις επόμενες λόγω έντονων χιονοπτώσεων, πότε θα λειτουργήσετε?

Το καλοκαίρι και πάλι ο κόσμος πάει για σκι , αλλά θαλάσσης....

1 σχόλιο:

  1. Σήμερα 17/1 πρωί πρωί αποφασίσαμε με την κόρη μου να ανηφορίσουμε για σκι στο Σέλι. Μπαίνοντας στο σαιτ αλλά και στο σκι report δεν πείστηκα ότι θα έχω την τύχη να κάμω σκι και έτσι το ανέβαλα. Νομίζω πως πρέπει πιό υπεύθυνα να ενημερώνουν τον κόσμο που διαδικτυακά προσπαθεί να ενημερωθεί και να στηρίξει τον τόπο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή