Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Ιδού οι προδότες ...





  Ο κατήφορος δεν έχει τέλος. Τραγική η εικόνα των "συνδικαλιστών" της μνημονιακής κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. 
  Αντί να απολογηθούν για την καρατόμηση του μόνου ίσως αριστερού υπουργού της κυβέρνησης , ο οποίος σε τελική ανάλυση επιχείρησε να εφαρμόσει το πρόγραμμα που προεκλογικά εξήγγειλαν...

  Αντί να καταδικάσουν τον διασυρμό του να καλείται και ο υπουργός στην διαδικασία υποταγής του φερόμενου αριστερού πρωθυπουργού στον ηγέτη της εκκλησίας αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, για να ικανοποιηθεί το ιερατείο της εκκλησίας αποδεικνύοντας ότι η πραγματική εξουσία είναι αυτοί.
  Αντί να καταγγείλουν την κυβέρνηση για τις μνημονιακές πολιτικές, που πλέον αποτελούν το αφήγημα και την κρυφή χαρά των αστείων που δηλώνουν ακόμη αριστεροί.
  Αντί να ζητήσουν συγνώμη που με τη συμμετοχή τους σε κομματικές θέσεις στηρίζουν τις πολιτικές λιτότητας και περικοπής δαπανών για υγεία, παιδεία, ασφάλεια.
  Αντί να κρυφτούν αρνούμενοι να αντικρίσουν στα μάτια συναδέλφους που  εμπιστεύτηκαν την πολιτική τους ρητορεία.
  Σαν νέοι καταδότες κουκουλοφόροι έδειξαν με το δάχτυλο τους τους κατά την άποψή τους εμπόδιο στην εφαρμογή του κυβερνητικού προγράμματος. Αυτοί ήταν οι συνδικαλιστές των παρεμβάσεων, δηλαδή ο Νίκος Μπέκης, Ο Αλέκος Μόσχος, η Χαρά Αξούριστου!!!
  Με χυδαίο ύφος και χυδαιότερο περιεχόμενο χαρακτηρίστηκαν ανεγκέφαλοι, πειθήνια όργανα της δεξιάς και διώκτες των αγνών αριστερών των μνημονίων,υπονοώντας την αφεντιά τους!!!

  Ήταν η μαύρη ημέρα για την πάλαι ποτέ αριστερή παράταξη, η επίδραση των λογικών Καμένου εμφανής, περίσσευε το μίσος και το κόμπλεξ έναντι αυτών που είχαν την γενναιότητα να μην δεχθούν να εξαγοράσουν την συνείδησή τους για
ένα τενεκεδένιο παράσημο του παρακοιμώμενου της εξουσίας, ξεπέρασαν σε χυδαιότητα  κάθε όριο. 





Ο εισηγητής Γιάννης Μαυρομάτης ήταν τραγικός, το προσωπικό του μένος για συντρόφους μέχρι πρότινος τον τύφλωσε, οι φράσεις που χρησιμοποίησε ήταν πρωτοφανείς, οι παριστάμενοι έκπληκτοι για την κατάντια των αυτοσυστηνόμενων αριστερών , οι παριστάμενοι συνοδοιπόροι σιωπηλοί και κάθιδροι παρακολουθούσαν την διαδικασία αυτοταπείνωσης και ευτελισμού.

 
Απουσίαζε η Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής και αιρετός του κλάδου, κα. Σαράντη Βαρβάρα προφανώς θα ετοίμαζε κανένα παρτάκι για τους αγωνιστές της συμφοράς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου