Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Ιωάννης Ιασ. Βελέντζας
Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

 

Μετά από 10 χρόνια συνδικαλιστικής περιήγησης, 20 χρόνια γάμου και 25 χρόνια ως ελεύθερος επαγγελματίας, κατέληξα να ντύνομαι στη "μπουτίκ μπαμπάς-μαμά" και να τρώω στο "μάρκετ πεθερός-πεθερά"!

ΧΩΡΑ ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ!

Φίλοι μου,
δεν μας έφταναν τα γεμιστά της Θεανώς, τα μακαρόνια με κιμά του Σάκη Ρουβά, η μεγαλύτερη πουτίγκα που έγινε στην Καρδίτσα (μην ξεχνάμε και τα πάτρια εδάφη!), το καθημερινό σανό, μας "ήρθε" και η πορτοκαλόπιτα του υπουργού Τσακαλώτου και έτσι χωρίς δυσκολία, δημιουργήσαμε τη χώρα τσελεμεντέ!...

Μία χώρα που εκτός από πεντοζάλι, θα μάθει να πίνει και κρασί με νερό!
Το κρασί να τονιστεί ότι θα είναι λευκό, διότι σερβίρεται από αριστερή κυβέρνηση.
Όταν θα σερβιριστεί από δεξιά, θα είναι κόκκινο, γιατί τότε θα πίνουμε το αίμα του λαού!
Τελικά Αλέξη μου, δεν κυβερνάς, μαγειρεύεις!

Κατά τα άλλα υπάρχει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, ότι η χώρα δεν παραδίδεται στους προθύμους, αλλά θα συνεχίσει να κυβερνάται από "επαναστάτες" του …λευκού κρασιού!
Ταυτόχρονα ο κ. Τσακαλώτος απευθυνόμενος στο εξωτερικό, είπε ότι το κρασί το πίνουμε με νερό, ο Αλέξης θα πάει στο Βερολίνο για να δει την κυρά Ανγκέλα και να την επιπλήξει για τη νεοφιλελεύθερη πολιτική που εφαρμόζει!

Όσον αφορά φίλοι μου, το πλεόνασμα που θα διανεμηθεί στους οικονομικά ανίσχυρους, να τονιστεί ότι παρόμοια κίνηση είχε γίνει από τον ακατανόμαστο Σαμαρά.
Αφού λοιπόν υπήρξε τότε η δυνατότητα της διανομής πλεονάσματος, γιατί δύο χρόνια τώρα δεν μοιραζότανε πλεόνασμα;
Πολύ απλά, διότι υπήρχε έλλειμμα!
Και τελειώνοντας, μία μικρή αναφορά στη διαδικασία που θα εφαρμόσει ο Κυριάκος για τη δημιουργία των ψηφοδελτίων.
Θα κριθεί εκ του αποτελέσματος, αφού είναι προφανές ότι τουλάχιστον οι μισοί από τους παλιούς υποψηφίους, θα πρέπει να εκδιωχθούν εφόσον εφαρμοστεί η νέα διαδικασία!

Για την ώρα πάντως, σας ενημερώνω ότι αγόρασα ξυριστική μηχανή, οι τρίχες θα φύγουν, θα αλλαχθεί η φωτογραφία μου και είμαι έτοιμος για τη συνέντευξη.
Τον προεκλογικό μου αγώνα, θα συνδράμει και η … Μόνικα με μαγιό!


1 σχόλιο:

  1. Πλάκα μας κανεις ρε συ Γιάννη; Εδώ εμείς αφησαμε μούσι για να μην έχουμε ντεσαβανταζ εσυ θα το ξυρισεις;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή