Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Νέα διαδικασία επιλογής στελεχών στη ΝΔ.




  Μια ενδιαφέρουσα πολιτική επιλογή κατ΄εντολή προφανώς του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι η ΝΔ να διερευνήσει τον εμπλουτισμό των ψηφοδελτίων της με πρόσωπα που να κινούνται στις παρυφές του χώρου ή και πιο μακριά, ώστε αφενός ο χώρος να εμπλουτίσει τον αριθμό των προτάσεων στα διάφορα θέματα, αφετέρου να αυξήσει την παρέμβασή του  στην κοινωνία.

  Εκτός του τυπικού βιογραφικού σημειώματος, η "γνωριμία" γίνεται και με μια προσωπική συνέντευξη του ενδιαφερομένου από ομάδα στελεχών του πολιτικού χώρου....
Εάν δε είναι δύσκολη η μετακίνηση των ενδιαφερόμενων στην Αθήνα, το πρόβλημα λύνεται με μια διαδικτυακή συνέντευξη μέσω skype.

  Ακριβώς έτσι έγινε και η γνωριμία-αξιολόγηση του καλού φίλου Νίκου Λιολιόπουλου, ο οποίος κινείται μεν στις παρυφές του χώρου με ενστάσεις που δημοσίως και ευθαρσώς διατυπώνει κατά καιρούς, αποτελεί όμως μια υποψηφιότητα που θα διευρύνει το πεδίο παρέμβασης των υποψηφίων στον νομό.

  Φαντάζομαι ότι δεν επενδύει στην στήριξή του από τον Δήμαρχο Αλεξάνδρειας και την συνεργάτιδά του, εάν οι εκλογές γίνουν τώρα, καθότι  είναι απασχολημένοι με το να συντάσσουν αγωγές σε βάρος πολιτών που έχουν άλλη άποψη για την αποτελεσματικότητα της δημοτικής αρχής και των στελεχών αυτής...

Αργότερα ίσως...

2 σχόλια:

  1. Μη το λες Χάρη. Απ οτι λέγεται η ειδική σύμβουλος ασκεί μεγάλη επιρροή στον δήμαρχο. Ελπίζω τώρα στα δικαστήρια που θα συναντήθουμε και μάλιστα πολλές φορες, ναντην γοητευσω τόσο ώστε να τον πείσει να με στηριξει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ φαντάζομαι ότι δεν επενδύει στις άκαφτες σημαίες που έχουν απομείνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή