Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016



PONY  
Ελληνικό Αυτοκίνητο.



PONY  5ης γενιάς
Το νέο PONY αποτελεί αποτέλεσμα της Έρευνας και Ανάπτυξης πολλών ετών. Ένα σύγχρονο αυτοκίνητο με μηχανικά μέρη τελευταίας τεχνολογίας, σχεδιασμένο με βάση την αρχή της εταιρίας για κλασσικό styling. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζουμε την ελαχιστοποίηση προβλημάτων, την εύκολη και γρήγορη επισκευή με φθηνά ανταλλακτικά. Φτιαγμένο από νέας γενιάς φύλλα χάλυβα....
Οχήματα μεγάλης διάρκειας ζωής σε ασυναγώνιστες τιμές και την ποιότητα PONY. Με κλασσική όψη, σε ευθείες γραμμές, τύπου τζιπ 
& pick-up, κατασκευάζεται για να κρατήσει τουλάχιστον 30 έτη (π.χ. το Jeep Willy με μόνο μικρές αισθητικές αλλαγές έχει διαρκέσει για περισσότερο από 60 χρόνια και το Toyota Land Cruiser για περισσότερα από 50 χρόνια ) .
Είναι όλο και πιο ευρέως αποδεκτό ότι το styling των στρογγυλοποιημένων μερών γίνεται σταδιακά και αυτόματα παρωχημένο μέσα σε λίγα χρόνια. Η μείωση τιμής γίνεται κατά τουλάχιστον 15% ετησίως. Δηλαδή μόνο σε τέσσερα (4) χρόνια, ο αγοραστής χάνει περίπου το 60% επί της αρχικής τιμής αγοράς του αυτοκινήτου.
Επιπλέον, τα ανταλλακτικά  του PONY πωλούνται σε τιμή κλάσμα από αυτή των επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων. Το PONY έχει ωφέλιμο φορτίο 850 kg και συνεπώς μπορεί να εκτελέσει μια ποικιλία συνδυασμένων εργασιών με πολύ χαμηλό κόστος. Με ένα τρέιλερ με φρένα μπορεί να μεταφέρει άλλα 600kg, συνολικά 1.450kg ωφέλιμο φορτίο, ιδανικό για μεταφορά προϊόντων.
Ένα άλλο μοναδικό πλεονέκτημα του PONY είναι η τοπική κατασκευή των τμημάτων σε σχέση με τα εισαγόμενα εξαρτήματα συναρμολόγησης, δίνοντας εργασία σε πάρα πολύ κόσμο άμεσα και έμμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου